Think pink! 10 nail art σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις του ροζ

Το επόμενο μανικιούρ σου, θα είναι σε ροζ απόχρωση!

What a wonderful pink day! Το mood της ημέρας μου -αν μπορώ να το παρομοιάσω με ένα χρώμα- είναι το ροζ! Τις τελευταίες μέρες, έχει γίνει το αγαπημένο μου χρώμα. Κοιτάω πολύ τα ροζ πουλόβερ είτε στην έντονη εκδοχή τους, είτε σε baby pink, χαζεύω ροζ παντελόνια, τσάντες και γενικότερα οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό το υπέροχο χρώμα.

Φυσικά, και κοιτάω και σχέδια νυχιών σε ροζ! Και αυτό θα δούμε μαζί σήμερα. Είσαι fan του έντονου ροζ; Του κουφετί; Του baby pink; Του φούξια; Μαζί θα τα δούμε όλα! Σου έχω 10 super WOW μανικιούρ στις αποχρώσεις του ροζ για να διαλέξεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για σένα, και να πας έχοντας την ιδέα σου έτοιμη στο επόμενο ραντεβού με τη nail artist σου.

purple manikiour

50 shades of purple! Τα πιο εντυπωσιακά μωβ μανικιούρ μόνο για σένα

Το χρώμα που θα επιλέγεις ξανά και ξανά στο μανικιούρ σου

Το ροζ είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο ευέλικτα χρώματα βερνικιών εκεί έξω, και φυσικά διαχρονικό και…κομψό! Όποια απόχρωση κι αν διαλέξεις θα κάνεις χαμό!

Μιλάμε για neon ροζ, glitter ombre, διακριτικό marble nail art και ακόμη και pink - nude επιλογές. Είτε ψάχνεις για ακρυλικό, είτε gel, είτε απλό βερνίκι, τα έχω καλύψει όλα.

Το ροζ χρώμα είναι η απόλυτη τάση

Έκανα την έρευνά μου στο Instagram, και σου έχω τις πιο super προτάσεις! Σίγουρα, δε θα μετανιώσεις την επιλογή αυτού του χρώματος. Είναι να μην κάνεις την αρχή... Πιστεύω ότι θα θες να δοκιμάσεις αν όχι όλες, τότε τις περισσότερες εκδοχές του ροζ στο μανικιούρ σου.

https://www.instagram.com/reel/CY9qu_ppd8a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Think positive, λοιπόν, και...



Τρέξε στην gallery για να δεις τα μανικιούρ που βρήκα στο Instagram για εσένα, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kendall Jenner Inspo! To double french mani της είναι super fresh τάση (+10 για να διαλέξεις)

Γίνε η nail queen του 2022! Οι 9 πιο hot αποχρώσεις που πρέπει δοκιμάσεις στα μανικιούρ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved