Kendall Jenner Inspo! To double french mani της είναι super fresh τάση (+10 για να διαλέξεις)

Η Kendall Jenner μας δείχνει το νέο της μανικιούρ και είναι απλά WOW!

Το γαλλικό μανικιούρ μπορούμε να το εντάξουμε σε κατηγορία, μεταξύ κλασικού και μοντέρνου. Η απλότητα αυτού του στυλ, προσφέρεται για ατελείωτες προτάσεις, όπως το κλασικό, απαλό μανικιούρ, το φωτεινό και τολμηρό γαλλικό μανικιούρ (ουράνιο τόξο) και πιο πρόσφατα, το μινιμαλιστικό micro French mani. Η Kendall Jenner μας δείχνει το επόμενο σχέδιο του French mani που θα κυριαρχήσει, και δεν είναι άλλο από το διπλό γαλλικό.

Πριν από λίγες ημέρες, το μοντέλο μοιράστηκε μια ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δείχνει το fresh μανικιούρ της, ακουμπώντας το χέρι της στο τιμόνι του αυτοκινήτου της. Στη δημοσίευση, επεσήμανε το Modern Pamper Salon, ένα beauty bar με έδρα το Βόρειο Χόλιγουντ στο οποίο συχνάζουν οι αδερφές Kardashian, καθώς και άλλοι A-listers.

micro nails9

#MicroFrenchMani: Το γαλλικό μανικιούρ... αλλιώς (+10 nail art για να διαλέξεις)

Η νέα τάση λέει double French mani

Οι ίδιοι, μοιράστηκαν επίσης το αποτέλεσμα της Kendall στην προσωπική τους σελίδα, αποκαλώντας το "διπλό σύγχρονο γαλλικό". Εκτός από την κλασική λευκή άκρη ενός γαλλικού μανικιούρ, τα τετράγωνα νύχια της Jenner έχουν βαφτεί με λευκό βερνίκι σε σχήμα μισοφέγγαρου κατά μήκος της βάσης της. Αυτή η γεωμετρική, εντυπωσιακή λεπτομέρεια αναδεικνύει αμέσως τα δάχτυλα, δίνοντάς τους ένα mod vibe της δεκαετίας του '60 που μοιάζει μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα ρετρό.

https://www.instagram.com/p/CYm6xlLPxQc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kendall Jenner επιλέγει γαλλικό μανικιούρ. Στην πραγματικότητα, την αναζητούσα πρόσφατα και βρήκα πως την άνοιξη του 2021, το μοντέλο επέλεξε ένα pastel, γαλλικό μανικιούρ.

Kendall είσαι έμπνευση!

Το ίδιο συνέβη και την περίοδο του Halloween, οπότε και η Jenner τόλμησε ένα κατακόκκινο French mani με το χαρακτηριστικό τετράγωνο σχήμα της. Επίσης, προς έκπληξη όλων, η star αποχαιρέτησε το 2021 με μια εξίσου super fresh τάση στον κόσμο του nail art, που δεν είναι άλλη από το tortoiseshell French manicure (συμπλήρωνε τέλεια το λαμπερό φόρεμά της Carolina Herrera στο ετήσιο γιορτινό bash Kardashian-Jenner).

Μαζί θα δούμε 10 double French mani, για να εμπνευστείς και να τολμήσεις και εσύ τη νέα πρόταση του γαλλικού μανικιούρ.



Κάνε το όπως η Kendall Jenner λοιπόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

50 shades of purple! Τα πιο εντυπωσιακά μωβ μανικιούρ μόνο για σένα

Η νέα super glam τάση στο μακιγιάζ λέει #GlitterLips - Θα τη λατρέψεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved