Η Shay Mitchell κράτησε ρούχα από το Pretty Little Liars

Η ηθοποιός έκανε μερικές σημαντικές αποκαλύψεις.

Η σειρά "Pretty Little Liars" έπαιζε στους δέκτες μας για περισσότερα από πέντε χρόνια και η πρωταγωνίστρια Shay Mitchell, ήταν αναμφίβολα η αγαπημένη μας από το cast. Η όμορφη ηθοποιός έχει μεγαλώσει και δημιουργήσει τη δική της οικογένεια ενώ πρόσφατα απέκτησε το πρώτο της παιδί.

Η Shay αποκάλυψε πρόσφατα στο Insider ότι κράτησε πολλά από τα ρούχα του ρόλου της στη δημοφιλή σειρά. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι δεν επέλεξε να πάρει τα glam, μαύρα φορέματα που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε αλλά τα ρούχα κολύμβησης της Emily.

«Κράτησα πραγματικά πολλά μαγιό, μερικές φόρμες, φούτερ και αθλητικά σύνολα. Είναι ένας μικρός θησαυρός για εμένα» δήλωσε αργότερα η νεαρή celeb. Είναι αρκετά συνηθισμένο για τους ηθοποιούς να κρατούν κομμάτια από τις εκπομπές και τις ταινίες στις οποίες εργάζονται, είτε ως ενθύμιο είτε για να τα φορούν στην προσωπική τους ζωή.

Η Jennifer Lawrence, η Vanessa Hudgens, η Reese Witherspoon και πολλές ακόμη stars έχουν κρατήσει ρούχα και αξεσουάρ από γυρίσματα και δεν ντράπηκαν καθόλου να το ομολογήσουν δημόσια.

Δες επίσης: Η Kylie Jenner απογείωσε την τάση του χρωματιστού γαλλικού μανικιούρ

https://www.instagram.com/p/CKs0R3_FKmT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @shaymitchell



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved