Η Kylie Jenner απογείωσε την τάση του χρωματιστού γαλλικού μανικιούρ

Η teen star έκανε ένα πολύ εντυπωσιακό, ξεχωριστό και άκρως καλοκαιρινό nail art.

Το γαλλικό μανικιούρ έχει επανέλθει δυναμικά φέτος στη μόδα. Και το λέμε αυτό, διότι εδώ και μερικά χρόνια είχε μπει για λίγο στην άκρη με άλλα nail art, όπως το cow print, το floral, το neon και το negative space να έχουν την τιμητική τους και να προτιμώνται από τα περισσότερα κορίτσια.

Αυτήν τη σεζόν, λοιπόν, μπορείς να κάνεις French mani, αλλά όχι το κλασικό με τη λευκή γραμμή, που είχες δει να κάνει η μαμά σου και οι φίλες της, όλα αυτά τα χρόνια. Η μοντέρνα και πιο funky εκδοχή του γαλλικού το 2021 λέει να κάνεις τη γραμμή σε όποιο φωτεινό χρώμα θέλεις. Ακόμα και να δημιουργείς nail art πάνω στη γραμμή.

Αυτήν την τάση φαίνεται να ακολούθησε πιστά και κατά γράμμα η Kylie Jenner, η οποία σε πρόσφατο Insta Story της αποκάλυψε το νέο εναλλακτικό, γαλλικό μανικιούρ της. Η teen star επέλεξε γαλακτερή βάση, αλλά η γραμμή ήταν ένα print με τελείες, που έμοιαζαν με ματάκια, σε διάφορα χρώματα.

Μπλε, σιέλ, φούξια, μοβ, πορτοκαλί και πράσινο! Όλα αυτά τα χρώματα συνυπήρξαν πάνω στη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ της Kylie Jenner και έκαναν τα νύχια της να δείχνουν απλά υπέροχα. Δες στην παρακάτω gallery το φανταστικό και πρωτότυπο nail art της 23χρονης star και πάρε όλη την έμπνευση που χρειαζόσουν για το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου!

Διάβασε ακόμα: Έλληνες φοιτητές δημιούργησαν εικονικό χωριό για το απόλυτο beauty shopping

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved