5 tips για να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner

Δεν θα μουτζουρωθείς ποτέ ξανά!

Ένα από τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ όλων των κοριτσιών είναι το eyeliner. Ειδικά, μάλιστα, εν μέσω πανδημίας, που είμαστε αναγκασμένες να φοράμε παντού μάσκα, το μακιγιάζ ματιών και δη το eyeliner έχει γίνει η make up αδυναμία μας. Βλέπεις, δεν μπορούμε να φοράμε κραγιόν, γιατί δεν το βλέπει κανένας, οπότε έχουμε ρίξει όλο το βάρος στο μακιγιάζ ματιών μας.

Ωστόσο, ένα από τα αιώνια προβλήματα όλων μας είναι το πώς θα κάνουμε τη σωστή γραμμή eyeliner. Παραδέξου το! Σου έχει συμβεί κι εσένα πολλές φορές να θέλεις να κάνεις cat-eye look ή έστω και μια απλή γραμμή eyeliner για να τονίσεις τα μάτια σου και να καταλήγεις να γίνεσαι… χάλια.

Η γραμμή να είναι εντελώς στραβή, το χέρι σου να έχει ακουμπήσει κατά λάθος στο μάτι και να έχει γίνει μουτζούρα κι εσένα τα νεύρα σου να είναι… τσατάλια. Μα πόσο σε καταλαβαίνουμε δεν φαντάζεσαι! Όλες μας έχουμε βρεθεί στη θέση σου. Γενικά το θέμα «eyeliner» βασανίζει πολλά κορίτσια.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να το λύσουμε σήμερα και να σε βοηθήσουμε να μην κάνεις ποτέ ξανά λάθος ή αστοχία με τη γραμμή του eyeliner. Πώς θα γίνει αυτό; Ακολουθώντας τα παρακάτω πέντε tips θα δεις πως τελικά… η γραμμή eyeliner είναι «παιχνιδάκι».

Διάβασε ακόμα: Millie Bobby Brown: Γιατί θεωρεί καταθλιπτικό το μανικιούρ της στη σειρά «Stranger Things»;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved