Millie Bobby Brown: Γιατί θεωρεί καταθλιπτικό το μανικιούρ της στη σειρά «Stranger Things»;

Απογοητευμένη με τα νύχια της φάνηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η teen star.

Σίγουρα θα έχεις καταλάβει πως η Millie Bobby Brown λατρεύει τον χώρο της ομορφιάς. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως έχει δημιουργήσει το δικό της beauty brand με την επωνυμία «Florence by Mills». Είναι και το ότι κάθε τρεις και λίγο μας εκπλήσσει με τα μαλλιά της, τα χτενίσματά της και τις μικρές αλλαγές που κάνει στο κούρεμά της αποτελώντας έμπνευση για όλες εμάς που την παρακολουθούμε.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα εμπνευσμένα μακιγιάζ που κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά και για τα νύχια της. Ειδικά για τα νύχια της, όμως, η star μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτοντας ότι είναι η beauty αδυναμία της.

«Λατρεύω, λατρεύω, λατρεύω να φτιάχνω τα νύχια μου. Είναι ένα από τα αγαπημένα πράγματα που κάνω. Προσωπικά, νιώθω πως αυτή είναι η στιγμή να βρω cool πράγματα να κάνω στα νύχια μου και να υιοθετήσω beauty trends», είπε χαρακτηριστικά η Millie.

Και ενώ είναι ολοφάνερο ότι η νεαρή star αγαπά τα μανικιούρ, θέλει να πειραματίζεται με τα νύχια της και δεν μπορεί να τα βλέπει απεριποίητα, η συμμετοχή της στο «Stranger Things» και η υποχρέωση – λόγω ρόλου- να έχει συγκεκριμένο nail art την έκανε να νιώθει μια… κατάθλιψη.

Για την ακρίβεια, η Millie Bobby Brown χαρακτήρισε «καταθλιπτικό» το μανικιούρ της Eleven στη δημοφιλή σειρά του Netflix και στην παρακάτω gallery θα μάθεις τον λόγο.

Διάβασε ακόμα: Σπυράκι VS έρπης στα χείλη: Εσύ ξέρεις να τα ξεχωρίζεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved