Βρήκαμε τα πιο εύκολα tips για να μην γλιστράνε τα παπούτσια σου στο χιόνι

Αξίζει να τα δοκιμάσεις για να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα.

Τι κι αν ζούμε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου, η κακοκαιρία έπληξε τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Έτσι, ακόμη και όσες μένουμε στην Πρωτεύουσα, ξυπνήσαμε σε ένα άκρως χιονισμένο τοπίο που θυμίζει τις Eλβετικές Άλπεις. Οι περισσότερες από εμάς βγήκαν για να παίξουν χιονοπόλεμο, να φτιάξουν τον καθιερωμένο χιονάνθρωπο και φυσικά να βγάλουν πολλές selfies στο λευκό, παγωμένο φόντο.

Σίγουρα γνωρίζεις πως ο πάγος κρύβει μερικές παγίδες και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε σοβαρά ατυχήματα. Όσο σημαντικό είναι λοιπόν να προστατευθείς από τη χαμηλή θερμοκρασία, άλλο τόσο είναι να επιλέξεις τα κατάλληλα παπούτσια για να μη γλιστρήσεις. Τα αρβυλάκια και ιδανικά οι γαλότσες παραμένουν το πιο σωστό υπόδημα για το χιόνι κι εμείς βρήκαμε μερικά έξυπνα tips που θα τους χαρίσουν αντιολισθητικές ιδιότητες.

1) Φτιάξε το δικό σου αντιολησθητικό μείγμα με το οποίο θα αλείψεις τον πάτο των παπουτσιών σου (προτίμησε να το εφαρμόσεις σε σόλες από καουτσούκ). Αγόρασε μια κόλλα και χοντρό αλάτι. Ανακάτεψε καλά τα δύο υλικά και άπλωσε το μείγμα στις σόλες των παπουτσιών σου.

2) Ψέκασε τα αγαπημένα σου μποτάκια με spray μαλλιών (λακ). Ναι, καλά διάβασες. Ψέκασε μια γενναία στρώση στον πάτο των παπουτσιών σου και με αυτό τον τρόπο θα μειώσεις σημαντικά την ολίσθηση.

3) Άπλωσε λίγη κόλλα στις σόλες των παπουτσιών σου και έπειτα ρίξε άμμο ή χαλίκια. Το στρώμα που θα δημιουργηθεί θα αποτρέψει το γλίστρημα στον πάγο και θα σου χαρίσει ασφάλεια.

Δες επίσης: Αγαπημένη pop star έφερε στη ζωή το πρώτο της μωράκι και έχουμε τις photos του



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved