Αγαπημένη pop star έφερε στη ζωή το πρώτο της μωράκι και έχουμε τις photos του

Η πιο χαρούμενη είδηση της ημέρας!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα ζευγάρι που κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και μάλιστα φέρνει στη ζωή τον καρπό του έρωτά του. Πολλοί stars του Hollywood αλλά και της μουσικής βιομηχανίας έχουν πια ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα και με τις δημοσιεύσεις τους στα social media δίνουν στους διαδικτυακούς τους φίλους τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Αυτή τη φορά η ευχάριστη είδηση ήρθε από μια αγαπημένη σου pop star. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός διανύει αναμφισβήτητα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Εκείνη και ο σύζυγός της έχουν λόγο να νιώθουν περήφανοι και ευτυχισμένοι όχι μόνο γιατί η σχέση τους είναι στην καλύτερη φάση της, αλλά διότι έφεραν στη ζωή το αγοράκι τους.

Στο Instagram πρέπει να σου θυμίσουμε πως η καλλιτέχνιδα έχει ανεβάσει πολλές υπέροχες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αυτή τη φορά δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram μια σειρά φωτογραφιών του νεογέννητου μωρού της και μάλιστα μάθαμε και το όνομά του!

Ο λόγος για την ταλαντούχα Meghan Trainor η οποία γέννησε πρόσφατα το πρώτο της αγοράκι και με τις φωτογραφίες της έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το ομορφότερο δώρο που έλαβε ποτέ στη ζωή της από τον σύζυγό της Daryl Sabara. Είναι παντρεμένοι 3 χρόνια και πράγματι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved