Είδες το super hot μαγιό της Λάουρα Νάργες; Εμείς σε προειδοποιήσαμε

Η παρουσιάστρια ενθουσίασε τους followers της.

Ο Ιούλης έχει μπει κι επίσημα πια στις ζωές μας και, όπως είναι λογικό, η κατάσταση είναι γεμάτη με ήλιο, θάλασσα και μπάνια με τις ώρες. Προσπαθούμε να βάλουμε όσο περισσότερο summer mood γίνεται στις ζωές μας γιατί η αγαπημένη εποχή θα περάσει γρήγορα κι από φθινόπωρο θα την αναπολούμε και θα μετράμε αντίστροφα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Οι celebrities εννοείται ότι είναι σε μία αντίστοιχη διάθεση και πλέον βλέπουμε σχεδόν καθημερινά λήψεις τους με μαγιό, κατά τις οποίες απολαμβάνουν τον χρόνο τους στη θάλασσα και δίνουν και νέο υλικό για τους fans τους που περιμένουν πώς και πώς για ό,τι νεότερο σχετικά με τις ζωές τους.




Μία από τις προσφιλείς παρουσίες στην εγχώρια showbiz, η Λάουρα Νάργες, είναι μέσα στην καλοκαιρινή διάθεση. Η γλυκιά καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το So You Think You Can Dance και στη συνέχεια έγινε παρουσιάστρια σε πολλές εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης μετράει 390 χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτό σημαίνει ότι κάθε της φωτογραφία συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes, ειδικά όταν είναι τόσο εντυπωσιακή, όπως αυτή που είδαμε τώρα.

Σε αυτήν, η Λάουρα φοράει ένα ολόσωμο μαγιό με έντονο print και με κοψίματα που αναδεικνύουν το πλούσιο μπούστο της.

Μια ματιά στην παρακάτω gallery είναι αρκετή για να καταλάβεις.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

#StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved