Courtesy of TEZENIS

Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα μπικίνι tops για το 2023 είναι strapless

Πριν βγεις για ψώνια ενημερώσου για το μεγαλύτερο trend της σεζόν.

Το θέμα μπικίνι είναι ευαίσθητο κορίτσια και πρέπει γενικά να ξέρουμε καλά το σώμα μας για να μπορέσουμε να βρούμε το κατάλληλο σχέδιο για το σώμα μας. Αλλά εγώ θα σου πω να φορέσεις αυτό το σχέδιο που σου αρέσει και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα με το κορμί σου. Από την άλλη πάντα θέλουμε να ενημερωθούμε και για τις νέες τάσεις κάθε σεζόν και μας ενδιαφέρει να έχουμε ένα μαγιό που να είναι απόλυτα fashionable και stylish.

Mε μια ματιά στο Tik Tok και το Instagram θα συνειδητοποιήσεις ότι ένα από τα μεγαλύτερα trends είναι τα strapless top και τα strapless ολόσωμα μαγιό. Μάλιστα, έχουνε βγει αμέτρητα βιντεάκια με hacks για το πώς να μετατρέψεις το μικρό σου τριγωνάκι σε strapless μαγιό, οπότε όπως καταλαβαίνεις η επιλογή του φετινού σου bikini είναι μονόδρομος.

Μετατρέψαμε το μπλουζάκι μας σε off shoulder top και σου δείχνουμε πώς να το πετύχεις και εσύ

Παρακάτω σου έχουμε πέντε φανταστικά σχέδια από τα αγαπημένα μας brands, για να διαλέξεις το δικό σου bikini top. Πρόσεξε μόνο το σχέδιο που θα πάρεις, για να ταιριάζει στο σωματότυπό σου και να στηρίζει καλά το στήθος σου.

Τα best buys σου:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved