Η Halle Bailey στην πρεμιέρα της «Μικρής Γοργόνας» της Disney ήταν ίδια η Ariel

Μετά από αυτό το look η Halle θα είναι η αγαπημένη γοργόνα της καρδιάς μας!

Το Mermaidcore, δηλαδή η αισθητική που αντιγράφει τα φορέματα των μυθικών γοργόνων, ήταν στις πιο δημοφιλείς τάσεις που είδαμε και στις Χρυσές Σφαίρες αλλά και στα Oscars φέτος. Οπότε ξέραμε ότι οι αγαπημένες μας ηθοποιοί προτιμούν τέτοια gowns για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Halle Bailey ή αλλιώς τη Μικρή Γοργόνα της Disney. Η ηθοποιός που έγραψε ιστορία και έγινε η πρώτη Μικρή Γοργόνα στην ιστορία που είναι Αφροαμερικανίδα, δηλαδή μαύρη, εμφανίστηκε στη μεγάλη πρεμιέρα της πολυανμενόμενης ταινίας της Disney με look βγαλμένο από το βυθό.

halle_bailey-(1).jpg

Μετατρέψαμε το μπλουζάκι μας σε off shoulder top και σου δείχνουμε πώς να το πετύχεις και εσύ

https://www.instagram.com/p/CsCXTwcNDOW

Η ίδια επέλεξε μία maxi τουαλέτα, που είναι στενή στους γοφούς και ανοίγει ελαφρά στα πόδια, με το πιο εντυπωσιακό μπούστο που έχεις δει τελευταία. Το πάνω μέρος αυτού του strapless gown έρχεται να ανοίξει σαν κανονικό κοχύλι, ενώ το shiny ύφασμα θυμίζει καθρέφτη που αντανακλά τη θάλασσα. Μία καταπληκτική δημιουργία από το σχεδιαστή Valdrin Sahiti, που έραψε αυτό το φόρεμα αποκλειστικά για τη Halle Bailey και τη συγκεκριμένη περίσταση.

https://www.instagram.com/p/CsBhJZ5sZMq

Το look συμπληρώθηκε με ένα ζευγάρι silver πέδιλα, αστραφτερά σκουλαρίκια και το αντίστοιχο beauty look. H Halle άφησε τα μαλλιά της σε ράστα, ενώ το μήκος τους έφτανε κάτω από τη μέση, και η αστραφτερή σκιά της συμπλήρωσε το όλο «γοργονέ» αποτέλεσμα.

Όλες οι φωτογραφίες από τη βραδιά:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved