Μετατρέψαμε το μπλουζάκι μας σε off shoulder top και σου δείχνουμε πώς να το πετύχεις και εσύ

Μην κολλάς με τα hacks του Tik Tok. Βρήκαμε ένα απλό video στο Instagram που σε οδηγεί βήμα-βήμα στο νέο σου αγαπημένο μπλουζάκι.

Τα off shoulder tops είναι και πάλι τάση. Είναι πολύ πιθανό να μην το θυμάσαι, αλλά πριν περίπου τρία με τέσσερα χρόνια τα μπλουζάκια και τα φορέματα με έναν ώμο ήταν το πιο hot item της ντουλάπας μας. Έκτοτε η αλήθεια είναι ότι δεν έφυγαν ποτέ από το προσκήνιο, για να επιστρέψουν φέτος πιο δυναμικά από ποτέ. Τα μπλουζάκια με έναν ώμο μας αρέσουν πολύ την άνοιξη, γιατί είναι ένα ανάλαφρο top με sexy, παιχνιδιάρικη διάθεση, που μπορεί να φορεθεί εξίσου με φούστες και παντελόνια, σε casual εμφανίσεις αλλά και κάθε μέρα.

Η Rosalia είναι η απόλυτη star και έχουμε τα 4 στοιχεία που κάνουν το στυλ της να ξεχωρίζει

https://www.instagram.com/p/B-2yb3DJfaB

Ξέρω, όμως, πιο είναι το πρόβλημα σου. Ότι δεν έχεις ένα off shoulder top και πολύ χειρότερα δεν έχεις καν το budget για να αγοράσεις ένα. Γιατί λίγο το Πάσχα, λίγο οι έξοδοι με τους φίλους σου, λίγο κάποια καλλυντικά που πήρες για το βράδυ της Ανάστασης και το χαρτζιλίκι σου έγινε για άλλη μια φορά καπνός.

Μην ανησυχείς, γιατί το Teen Queen team είναι εδώ για να σου δώσει τη λύση που ψάχνεις, εύκολα και ανέξοδα όπως πάντα! Με ένα σύντομο βιντεάκι από το Instagram θα δεις πώς μπορείς να μετατρέψεις ένα απλό μακρυμάνικο μπλουζάκι σε one shoulder top, με ανοιχτή πλάτη και τέλειο fit! Σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις ένα μπλουζάκι με ελαστικό ύφασμα για να κάνεις τη διαδικασία λίγο πιο εύκολη.

https://www.instagram.com/p/Cq4yegsIF2d

Πηγή κεντρικής: emilisndlev

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved