Shopping Guide: 10 σανδάλια με πλεξούδες για να υιοθετήσεις το απόλυτο shoe trend της σεζόν

Βρήκαμε τα παπούτσια που όλα τα κορίτσια φοράνε στις εμφανίσεις τους.

Οι βόλτες στην πόλη γίνονται όλο και πιο ζεστές όσο περνάει ο καιρός. Βγαίνεις με την κολλητή σου και, ενώ έχετε φορέσει τα φορέματά σας ή τα σορτσάκια σας, δεν ξέρετε τι να κάνετε για να νιώσετε ακόμα πιο δροσερές.

Τα παπούτσια σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορεί τα sneakers να είναι το αγαπημένο σου στυλ που φοράς και ξαναφοράς όλον τον χρόνο, όμως, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και αρχίζουμε να μιλάμε για καύσωνα, δεν μπορείς ούτε να τα βλέπεις.

(Τα υπέροχα nude σανδάλια της φωτογραφίας είναι από H&M)



Σανδάλια για τα πιο cool outfits

Επάξια τη θέση τους παίρνουν όλα εκείνα τα σανδάλια που περίμεναν καρτερικά στην ντουλάπα σου να τα επιλέξεις. Τώρα, λοιπόν, είναι η εποχή τους. Τα φοράς και αμέσως νιώθεις καλύτερα τα πόδια σου και κατά συνέπεια σού φτιάχνει και λίγο η διάθεση.

5 μαύρα σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα ρούχα σου

Τα σανδάλια, όμως, κυκλοφορούν σε πολλές εναλλακτικές. Τα σχέδια στην αγορά είναι αρκετά, από τα πιο σέξι δεσίματα μέχρι τις πιο chunky επιλογές που ανταποκρίνονται περισσότερο στην άνεση και στις τάσεις που ακολουθούν οι celebrities.



Οι πλεξούδες κάνουν τη διαφορά

Αυτό, όμως, που έχει κυριαρχήσει τη φετινή σεζόν είναι τα σανδάλια με πλεξούδες κάθε στυλ και χρώματος. Ακόμα και οι μονοχρωματικές τους επιλογές αναβαθμίζουν πολύ το συνολικό αποτέλεσμα. Άσε που ταιριάζουν με ό,τι κι αν φοράς, ανεξάρτητα από την ώρα.

Fashion Mistakes: 5 λάθη που κάνεις όταν φοράς σανδάλια

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις μερικές από τις πιο cool επιλογές της αγοράς για τα επόμενα outfits σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved