Shopping Guide: 5 μαύρα σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα ρούχα σου

Τα παπούτσια που θα φοράς όλο το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι θέλω να φοράω σανδάλια. Καθημερινά και χωρίς καμία σχεδόν εξαίρεση. Είναι άνετα, δροσερά και με βοηθούν πολύ τις ημέρες που η θερμοκρασία αυξάνεται επικίνδυνα και δεν αντέχω να κάνω το παραμικρό βήμα χωρίς τη συντροφιά του air condition.

Όχι στα κλειστά παπούτσια, ναι στα ανοιχτά

Ξέρεις το συναίσθημα και, ναι, δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Τα κλειστά παπούτσια, όσο και να τα αγαπάς, όλη τη χρονιά δε θα βοηθήσουν την κατάσταση.

5+1 λινά παντελόνια που θα φοράς πιο πολύ και από το τζιν σου

Ευτυχώς για να νιώθεις καλά κάθε φορά που πηγαίνεις βόλτα με τις φίλες σου ή με το boyfriend, στη ζωή σου υπάρχουν τα σανδάλια. Ταιριάζουν με κάθε ρούχο της ντουλάπας σου, από το καθημερινό σορτσάκι μέχρι το βραδινό φόρεμα που κρατάς για μία πιο ιδιαίτερη περίσταση.

Τα ωραιότερα τζιν σορτς που θα φοράς άνετα όλη την ημέρα

Στην αγορά σίγουρα θα βρεις πολλές επιλογές, όμως, το μαύρο ήταν, είναι και θα είναι σταθερή αξία. Γιατί πολύ απλά είναι το χρώμα που δε σε περιορίζει. Ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια καλό είναι να υπάρχει στην ντουλάπα σου, όχι μόνο για τις εμφανίσεις που βασίζονται σε αυτό, αλλά και για εκείνες που σε έχουν προβληματίσει και δεν ξέρεις με τι να τις συνδυάσεις.

Ψήθηκες για μαύρα σανδάλια; Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά υπέροχα σχέδια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved