Shopping guide: 5+1 λινά παντελόνια που θα φοράς πιο πολύ και από το τζιν σου

Η καλύτερη και πιο δροσερή επιλογή για τα καλοκαιρινά σου looks.

Η θερμοκρασία βρίσκεται καθημερινά στα ύψη και εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να ψάχνουμε όλα τα items που θα μας χαρίσουν δροσιά και ελευθερία κινήσεων. Τα παντελόνια είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα μας ρούχα αφού φοριέται κυριολεκτικά με τα πάντα.

Το βασικό τους μειονέκτημα ωστόσο είναι πως μας ζεσταίνουν πολύ εν μέσω καλοκαιριού. Κάπου εδώ έρχονται τα #linenpants, γνωστά και ως λινά παντελόνια, για να φέρουν τη λύση. Ολοένα και περισσότερα κορίτσια τα φόρεσαν το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μεγάλο trend που αγαπήθηκε παράλληλα και από τον κόσμο του TikTok.

Στυλάτα, αέρινα και σούπερ δροσερά, τα linen pants θα γίνουν το αγαπημένο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τα φοράς ξανά και ξανά στις διακοπές σου, από την παραλία μέχρι τη βραδινή σου έξοδο. Ταιριάζουν με crop tops, μαγιό, τοπάκια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Δεν είναι λίγα τα it girls που το έχουν ήδη φορέσει παραδίδοντας μαθήματα στυλ ανάμεσά τους οι: Emma Chamberlain, Gigi Hadid κ.ά.

Εμείς βρήκαμε πέντε από τα ωραιότερα λινά παντελόνια της αγοράς για να υιοθετήσεις με επιτυχία το μεγάλο trend.

Δες επίσης: Billie Eilish: Η φωτογραφία που ξεπέρασε τα 8 εκ. likes σε μία μέρα

https://www.instagram.com/p/CPUSU03tDfH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/COyCAQzpeBs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @thefashionfraction

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved