Shopping guide: 10 καθαριστικά προσώπου για να έχεις κάθε μέρα πεντακάθαρο δέρμα

Είναι ίσως το πιο απαραίτητο προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο μπάνιο σου!

Σου το έχουμε ξαναπεί και δεν θα πάψουμε να το επαναλαμβάνουμε. Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και άρα θέλει εντατική και σχολαστική φροντίδα. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο must από το να καθαρίζεις το δέρμα σου.

Είτε έχεις βαφτεί, είτε όχι, η επιδερμίδα σου πρέπει να καθαρίζεται. Γιατί; Θα σου τα εξηγήσουμε όλα. Από την ώρα που ξυπνάς μέχρι την ώρα που πας για ύπνο συσσωρεύεται πάνω στο δέρμα σου κάθε είδους σκόνη και βακτήριο που κυκλοφορεί στον αέρα, ενώ και η ατμοσφαιρική ρύπανση επιβαρύνει την όλη κατάσταση.

Αν, μάλιστα, εσύ έχεις κάνει και μακιγιάζ, τότε το δέρμα σου ταλαιπωρείται ακόμα περισσότερο. Συνεπώς, και πρέπει να αφαιρέσεις το μακιγιάζ και πρέπει να καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Γενικότερα, ο καθαρισμός θα πρέπει να γίνεται δύο φορές την ημέρα: το πρωί, μόλις ξυπνάς, και το βράδυ, πριν πέσεις για ύπνο.

Έτσι, θα αφαιρείται κάθε βρωμιά, ίσως και το περίσσιο σμήγμα που είναι συγκεντρωμένο στο δέρμα σου, και έτσι θα είναι πιο δύσκολο να εμφανιστούν σπυράκια. Γι’ αυτό, λοιπόν, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery και δες τα δέκα πιο φανταστικά καθαριστικά προσώπου, που βρήκαμε για εσένα. Είναι απαλά, καθαρίζουν και φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, ενώ παράλληλα την κάνουν να λάμπει όλη μέρα!

Διάβασε ακόμα: 13+1 χτενίσματα της Hailey Bieber για να μη βαρεθείς ποτέ τα μαλλιά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved