13+1 χτενίσματα της Hailey Bieber για να μη βαρεθείς ποτέ τα μαλλιά σου

Το hairspiration που έψαχνες είναι εδώ!

Ο καιρός που μείναμε κλεισμένες στο σπίτι ήταν πάρα πολύς. Όλοι αυτοί οι μήνες έμοιαζαν ατέλειωτοι και η αλήθεια είναι πως μας κούρασε η άγνοια που είχαμε για το πότε θα μπορέσουμε να μπούμε και πάλι σε μια νέα κανονικότητα. Όχι ότι τώρα μπήκαμε, δηλαδή, αλλά έχουμε έστω τη δυνατότητα με το #6 στο 13033 να πάμε μια βόλτα και πέρα από τα όρια της γειτονιάς μας το Σαββατοκύριακο.

Και αυτό από μόνο του είναι πολύ ευχάριστο μιας και μας φτιάχνει τη διάθεση. Αμέσως-αμέσως θέλουμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να βάλουμε όμορφα ρούχα και να φτιάξουμε την εικόνα μας για να πάμε για περπάτημα δίπλα στη θάλασσα ή στο βουνό με τις κολλητές μας. Έτσι δεν νιώθεις κι εσύ;

Ας πούμε, λοιπόν, ότι έχεις βρει το κατάλληλο outfit. Με τα μαλλιά τι θα κάνεις; Ε, μη βγεις πάλι από το σπίτι με κότσο και πρόχειρη αλογοουρά. Δες στην παρακάτω gallery τα 14 πιο hot χτενίσματα της Hailey Bieber και πάρε όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Το 24χρονο μοντέλο, άλλωστε, φημίζεται για τα υπέροχα μαλλιά του, αλλά και για τα εμπνευσμένα και πολύ ενδιαφέροντα χτενίσματα που κάνει κατά καιρούς. Της αρέσει, βλέπεις, να πειραματίζεται και να «παίζει» με τα μαλλιά της και σε εμάς αυτό αρέσει επίσης πάρα πολύ!

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να φανταστείς πώς είναι η Hailey Bieber χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved