Πώς να αισθανθείς άνετα στο bikini σου το φετινό καλοκαίρι

Ώρα να βγούμε στην παραλία γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως έφτασε και το φετινό καλοκαίρι τόσο γρήγορα. Παρόλα αυτά, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, επανέρχεται αυτό το φλέγον ζήτημα, το οποίο ειλικρινά δεν ξέρουμε, αν θα σταματήσει ποτέ να μας απασχολήσει, αφού έχουμε μεγαλώσει μια κοινωνία, που μας έχει «προσφέρει» απλόχερα πολλά κόμπλεξ και μας έχει επιβάλλει άλλα τόσα στερεότυπα, κάνοντας μας να αμφισβητούμε τον εαυτό μας και να μην αισθανόμαστε άνετα στο ίδιο μας το σώμα.

Αν, λοιπόν, περνάς μια περίεργη φάση, να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη. Όλες το έχουμε περάσει ή και συνεχίζουμε να το περνάμε ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Το θέμα είναι να αρχίσουμε να απενοχοποιούμε την εικόνα μας, βρίσκοντας τρόπους που θα συμβάλλουν στην τόνωση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησής μας. Ας ανακαλύψουμε, λοιπόν, πώς μπορούμε να αισθανθούμε πιο άνετα στο μαγιό μας το φετινό καλοκαίρι μαζί.

Sustainable fashion: 2 κορυφαία tips για μια eco-friendly γκαρνταρόμπα

Πώς μπορείς να νιώσεις αυτοπεποίθηση φορώντας το μαγιό σου

magio6.jpg

Θυμίσου πως δεν υπάρχει το τέλειο σώμα

Και τι είναι τέλειο τελικά; Το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό; Τι «βαφτίζουμε» ως ιδανικό; Το «bikini body» το ακούμε συνεχώς, αλλά δεν έχουμε καταλάβει τι σημαίνει στην πραγματικότητα. Όχι δεν σημαίνει πως πρέπει να αποτινάξεις όλες σου τις ατέλειες, συμπεριλαμβανομένης της κυτταρίτιδάς σου. Αντιθέτως, το «bikini body» είναι όλα εκείνα τα ξεχωριστά σώματα, που βγαίνουν στις παραλίες κάθε έτος για να δροσιστούν, να παίξουν, να κάνουν ηλιοθεραπεία και να απολαύσουν την πιο ζεστή και boho εποχή του χρόνου.

Βρες το μαγιό που ταιριάζει στο σωματότυπό σου

Ανάδειξε τα δυνατά σου σημεία και δοκίμασε πολλά, διαφορετικά στυλ μαγιό μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις, όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα σε αυτό. Ψηλόμεσα, bikini, ολόσωμα, πολύχρωμα, εμπριμέ, φλοράλ, μονόχρωμα, με ενίσχυση ή και χωρίς...οι επιλογές είναι πολλές και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια σοβαρή έρευνα αγοράς επισκεπτόμενη το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σου.

Αγκάλιασε το σώμα σου και αποδέξου τις ατέλειες σου. Ξέρουμε είναι δύσκολο, αλλά αξίζει να προσπαθήσεις για το καλύτερο. Τίποτα δεν είναι ανέφικτο και να είσαι σίγουρη, πως με προσωπική δουλειά και στοχασμό, θα μπορέσεις να κάνεις όσα φαντάζουν αδύνατα...δυνατά.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved