Υιοθέτησε αυτές τις 3 συνήθειες και κάνε πιο eco friendly την πρωινή ρουτίνα σου

Εσύ έχεις αναρωτηθεί πώς μπορείς να το καταφέρεις;

Βρισκόμαστε σε μια εποχή πλήρους ευαισθητοποίησης, αναφορικά με τα περιβαλλοντικά ζητήματα, προσπαθώντας να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας με κάθε δυνατό τρόπο. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θες να κάνεις τη διαφορά και να υιοθετήσεις έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής, δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας, αλλάζοντας την πρωινή σου ρουτίνα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Διάβασε τις παρακάτω γραμμές και ετοιμάσου να κάνεις μικρά, αλλά σημαντικά βήματα προς μια πιο eco-friendly καθημερινότητα.

Ως καθαριστικό + με άλλους 3 τρόπους θα ανακυκλώσεις το χαρτί στο σπίτι

Κάνε τη morning routine σου πιο «πράσινη» από ποτέ!

Eco-friendly fashion icon

Η βιομηχανία του fast fashion έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, έχοντας, σαφέστατα, αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Αξίζει να γνωρίζεις πως υπάρχουν πολλά brands ρούχων, που κατασκευάζουν τα προϊόντα τους με έναν πιο βιώσιμο τρόπο. Κάνε, λοιπόν, μια νέα αρχή βιώσιμων επιλογών, ξεκινώντας από την ντουλάπα σου.

Το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας

Δώσε στον εαυτό σου λίγο περισσότερο χρόνο, ώστε να προετοιμάσει ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα, που θα σε τροφοδοτήσει με ενέργεια και θα δώσει ένα σημαντικό boost στη διάθεσή σου. Δεδομένου ότι η βιομηχανία τροφίμων είναι μια από τις μεγαλύτερες εστίες ρύπανσης του πλανήτη, καλό θα ήταν να προσέξουμε όλοι τις διατροφικές μας συνήθειες. Έτσι, αν στραφούμε σε πιο βιώσιμες επιλογές, το αποτύπωμα άνθρακά μας θα μειωθεί σημαντικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ηλεκτρικές συσκευές: Off

Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις προτού φύγεις από το σπίτι, είναι να αποσυνδέσεις όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, τραβώντας τες από την πρίζα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μειώσεις την ποσότητα ενέργειας, που καταναλώνει το σπίτι σου και θα προστατεύσεις το περιβάλλον, ακόμα και όταν θα είσαι απόυσα.

Κάνε τη διαφορά, στρέψε το ενδιαφέρον και την προσοχή σου σε πιο οικολογικές λύσεις και επιλογές και προστάτευσε το περιβάλλον σε καθημερινή βάση, υιοθετώντας μια πιο eco-friendly morning routine.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved