6 λογαριασμοί-έμπνευση στο TikTok για ένα πιο eco friendly lifestyle

Η οικολογική έμπνευση που ψάχνεις βρίσκεται στο TikTok!

Αναζητάς οικολογική έμπνευση; Το TikTok έχει κάτι και γι’ αυτό! Πραγματικά είναι η εφαρμογή στην οποία μπορείς να βρεις κάθε κατηγορία βίντεο από ομορφιά μέχρι μόδα, από έξυπνα hacks για τη διακόσμηση του σπιτιού, μέχρι νόστιμες συνταγές, από diy κατασκευές, μέχρι eco-friendly tips!

Αν, λοιπόν, είσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου, που θέλεις να μάθεις περισσότερα για το περιβάλλον, καθώς και tips για να το προστατεύσεις ή και μυστικά που ούτε καν μπορούσες να σκεφτείς, σου έχω βρει 6 λογαριασμούς που θα αποτελέσουν την απόλυτη, eco-friendly έμπνευση για σένα!

Πώς θα περνάς τέλεια στην παραλία χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον

Για να βρεις περισσότερους λογαριασμούς, αρκεί να κάνεις παιχνίδι με το #EcoTok. Με δημοφιλή hashtags όπως #EcoSwaps, #ZeroWaste, #Thrifting και #ClimateChange, θα βρεις σίγουρα πολλά βίντεο που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις μια πιο πράσινη και όμορφη ζωή.

Sam Bentley

Ο ακτιβιστής για το κλίμα, Sam Bentley, χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του στο TikTok για να ενημερώσει τους χρήστες σχετικά με τους συνεχείς κινδύνους που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας, καθώς και για να μοιράζεται συμβουλές για το πώς ο καθένας μπορεί να κάνει τη διαφορά στο σπίτι του. Παρουσιάζει επίσης μερικά αρκετά εντυπωσιακά, φιλικά προς το περιβάλλον καταλύματα, όπως το ονειρικό δεντρόσπιτο στο Τέξας..

Ecological.ly

Αγαπάς τα ζωάκια; Ο χρήστης του TikTok @ecological.ly μοιράζεται μαζί σου πολλά χρήσιμα tips, όπως το πώς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα υπάρχοντα προϊόντα σου, αλλά και πληροφορίες για τη ζωή των ζώων και την προστασία τους.

Handmade.byissy

Χρειάζεσαι μερικές συμβουλές οικολογικής μόδας; Από την ανακύκλωση αγαπημένων ενδυμάτων, μέχρι τα ευρήματα σε φιλανθρωπικά καταστήματα, αφήσε τον χρήστη του TikTok Issy να σε εμπνεύσει να φτιάξεις τη δική σου, eco-friendly γκαρνταρόμπα. Α, ετοιμάσου και για τα απόλυτα DIY βίντεο!

The Garden Cottage

Η Meghan, επαγγελματίας κτηνοτρόφος, μαθαίνει στους ακόλουθούς της πώς να φτιάχνουν σαμπουάν τσουκνίδας, lip balm με μαργαρίτα και τι πρέπει να αναζητούν έξω κάθε μήνα. Δες το βίντεό της παρακάτω για να μάθεις τι να αναζητήσεις στο περιβάλλον τον Σεπτέμβριο…

Discovery

Με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια ακόλουθους, ο λογαριασμός του TikTok «Discovery» είναι το μέρος όπου θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι να ξέρεις για τη φύση. Θα μάθεις τα πάντα για την άγρια ​​ζωή, τη θάλασσα και τη ζωή που υπάρχει στο βυθό.

Natgeo



Πήγαινε στο TikTok του National Geographic και θα μάθεις πώς μπορείς να σώσεις τον πλανήτη χρησιμοποιώντας τους πόρους που ήδη έχεις. Από τις φάλαινες μέχρι τις καταιγίδες, μάθε πώς μπορείς να βοηθήσεις τη φύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 apps που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη ζωή σου και ν' ακολουθήσεις πιο οικολογικές συνήθειες

Φτιάχνεις το φοιτητικό σου σπίτι; Τον φίκο μην ξεχάσεις #ισχύει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved