6 tips για να είσαι υγιής και γεμάτη ενέργεια στις διακοπές

Δε θέλουμε να πάει τίποτα στραβά στις διακοπές που τόσο περιμέναμε να έρθουν γι'αυτό δες 6 tips που θα σε βοηθήσουν να προλάβεις καταστάσεις!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κάνεις ένα break από την καθημερινότητα και να πας διακοπές! Ανεξάρτητα από το πού σκέφτεσαι να ταξιδέψεις ή τι έχεις σχεδιάσει, αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη, οι πιθανές, ονειρικές διακοπές μπορούν να πάρουν τη χειρότερη τροπή.

Ναι, και φυσικά μπορείς να το αποτρέψεις αυτό και τα πράγματα να πάνε όπως ακριβώς τα έχεις σκεφτεί και θα σε βοηθήσω και εγώ σε αυτό! Σου έχω 6 tips που θα σε βοηθήσουν να έχεις το πιο safe και υγιές ταξίδι και πάνω από όλα; Να το απολαύσεις χωρίς καμία έγνοια. Σου εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι!

6 tips για να φτιάξεις τη βαλίτσα σου like a pro & να μην παλεύεις με τις ώρες να την κλείσεις

Παρέμεινε ενυδατωμένη

Αυτό φαίνεται πάντα προφανές, αλλά όταν είμαστε έξω, είναι πολύ εύκολο για εμάς να ξεχάσουμε να πίνουμε αρκετό νερό. Τι να κάνεις; Να έχεις πάντα, στη τσάντα σου ένα μπουκάλι κρύο νερό. Επίσης, να έχεις κατά νου ότι εάν βρίσκεσαι σε ξηρότερο κλίμα από ό,τι έχεις συνηθίσει, θα χρειαστεί να πίνεις περισσότερο νερό!

https://www.instagram.com/p/CgWgUF_L8Of/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σνακ μην ξεχάσεις

Ποτέ δεν ξέρεις σε ποια κατάσταση θα βρεθείς που θα σου προκαλέσει καθυστερήσεις. Αν είσαι κάτι σαν εμένα, δεν λειτουργώ και πολύ με άδειο στομάχι, τότε ένα είναι το σίγουρο. Να έχεις σνακ μαζί σου! Αν ξέρεις ότι θα είσαι έξω όλη μέρα, προετοιμάσου κατάλληλα.



ΠΑΝΤΑ αντηλιακό

Ένας από τους πιο συνηθισμένους τραυματισμούς με οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα είναι το ηλιακό έγκαυμα! Ξέρω καλά ότι η δεν βάζεις αντηλιακό καθόλου ή μερικές φορές βαριέσαι και δε το ανανεώνεις συχνά. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

Καλό είναι να γνωρίζεις ότι ναι, ένα ηλιακό έγκαυμα μπορεί να χαλάσει τις ωραίες διακοπές σου και αυτό νομίζω είναι κάτι που δε θες. Τα περισσότερα αντηλιακά αναγράφουν πάνω ότι πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε δύο ώρες, αλλά εάν κολυμπάς ή ιδρώνεις, πρέπει να επαναλαμβάνεις ακόμη πιο συχνά.

Να είσαι προετοιμασμένη για οποιοδήποτε καιρό

Ακόμα κι αν ταξιδεύεις το καλοκαίρι, η θερμοκρασία μπορεί να πέσει τη νύχτα. Ακόμα κι αν η εξωτερική θερμοκρασία παραμένει σταθερή, υπάρχουν πολλά εσωτερικά σημεία που είναι σε υπερβολικό βαθμό δροσερά (κρύα μη σου πω) και σκέφτεσαι ότι έπρεπε να πάρεις έστω ένα πανωφόρι μαζί. Αντί λοιπόν πρώτα να το πάθεις και μετά να το σκεφτείς, καλύτερα είναι να σκεφτείς από πριν αυτό το ενδεχόμενο και να πάρεις ένα jacket ή μια ζακέτα μαζί σου.

Βιταμίνη C

Είναι γνωστό ότι στις διακοπές ξεχνάς τη λέξη πρόγραμμα και ύπνος και κοιτάς να ζήσεις την κάθε στιγμή και να περάσεις τέλεια. Όμως, είναι επίσης γνωστό ότι ο οργανισμός εξαντλείται και το ανοσοποιητικό σύστημα αποδυναμώνεται. Τι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις; Μπορείς να πάρεις μαζί σου συμπληρώματα βιταμίνης C για να ενισχύσεις τον οργανισμό σου και να του δώσεις ενέργεια.

https://www.instagram.com/p/CgUSCgxocJ4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντισηπτικό χεριών και μωρομάντηλα

Το απολυμαντικό χεριών και τα μωρομάντηλα μπορούν να φανούν χρήσιμα σε τόσες πολλές περιπτώσεις. Το πιο απλό; Τρως ένα παγωτό έξω και λερώνεσαι και χρειάζεται να σκουπιστείς η πρέπει να καθαρίσεις ένα σημείο.



Όσο για το αντισηπτικό, μπορεί τα μέτρα να έχουν χαλαρώσει αλλά μη ξεχνάς ότι ο Covid 19 είναι ακόμη εδώ και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα γι ’αυτό…πρόληψη και στις διακοπές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 ρομαντικές ταινίες που βλέπαμε στην εφηβεία μας και έκαναν την καρδιά μας να χτυπάει δυνατά

Πώς θα περνάς τέλεια στην παραλία χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved