5 υγιεινές διατροφικές συνήθειες στις οποίες ορκίζεται η Ariana Grande

Κάπως ανάμεσα σε επιτυχημένα άλμπουμ και νέους κινηματογραφικούς ρόλους, βρίσκει ακόμα χρόνο να επικεντρωθεί στη διατροφή της!

Η Ariana Grande είναι πραγματικά ένα σύμβολο. Κάπως ανάμεσα σε επιτυχημένα άλμπουμ, νέους ρόλους ταινιών και υπέροχα προϊόντα ομορφιάς, βρίσκει ακόμα χρόνο να επικεντρωθεί στη διατροφή της. Στην πραγματικότητα, η Ariana νοιάζεται πολύ για τις τροφές που βάζει στο σώμα της και αυτό φαίνεται! Τι κάνει λοιπόν η τραγουδίστρια των «34+35» για να δείχνει υπέροχη 24/7;

Όσο για τη λεπτή της σιλουέτα, το να είναι vegan σίγουρα βοηθάει. Η Grande έχει μια vegan διατροφή από το 2013 και έχει μάθει ποιες τροφές με βάση τα λαχανικά, την κάνουν να νιώθει καλύτερα. Αλλά η celebrity έχει και άλλα healthy tips που την κρατούν σε φόρμα. Ποια είναι αυτά; Σήμερα θα μάθεις τις διατροφικές συνήθειες της Ariana Grande!

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος

Πίνει πολλά smoothies

Η Ariana λατρεύει τα smoothis. Πιο συγκεκριμένα της αρέσουν τα λευκά, τα κόκκινα και τα πράσινα smoothies. Κάθε ένα από αυτάεμπεριέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Τα smoothies παίρνουν το όνομά τους από τα συστατικά τους, για παράδειγμα, το πράσινο smoothie έχει σπανάκι, αχλάδι, πράσινα σταφύλια, αβοκάντο, lime και ελληνικό γιαούρτι.

https://www.instagram.com/p/CUV6FxcPZ_7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Περιορίζει την πρόσληψη ζάχαρης

Η ζάχαρη δεν είναι πραγματικά μέρος της διατροφής της Grande, εκτός αν είναι…φυσική. Άλλωστε, η pop icon έχει εμμονή με τα μούρα, τα οποία έχουν άφθονα φυσικά σάκχαρα. Η Grande συχνά δημοσιεύει σχετικά με τα σνακ της με μούρα στο Instagram και φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα τα βατόμουρα, τα οποία έχουν πολλά οφέλη για την υγεία: μείωση της αρτηριακής πίεσης, της χοληστερόλης, ακόμη και του κινδύνου καρδιακών παθήσεων. Και όταν η κριτής του «The Voice» εξακολουθεί να έχει λαχτάρα για ζάχαρη, θα επιλέξει μια γλυκοπατάτα με κανέλα.

Τρώει πολύ ιαπωνικό φαγητό

Όταν πρόκειται για τη διατροφή της ίδιας της τραγουδίστριας των «Positions», ξέρουμε ότι τρώει συχνά ιαπωνικά φαγητά. Η Ariana Grande, είναι vegan και της αρέσει το daikon, ο λωτός, τα φασόλια adzuki, σχεδόν σαν μια μακροβιοτική ιαπωνική (διατροφή).

Μια μακροβιοτική διατροφή εμπεριέχει δημητριακά ολικής αλέσεως, λαχανικά και όσπρια, με τα λαχανικά να αποτελούν το 25 έως 35% της διαιτητικής πρόσληψης. Η δίαιτα είναι γνωστό ότι περιέχει πολλές αντιφλεγμονώδεις τροφές που υποστηρίζουν την απώλεια βάρους και τη συνολική ευεξία.

Έχει μάθει τη σημασία της ισορροπίας

Η ισορροπία είναι το κλειδί στην καθημερινή διατροφή της Grande. Και ενώ εξακολουθεί να τρώει πολύ υγιεινά, έχει χαλαρώσει λίγο σχετικά με τα τρόφιμα που επιτρέπει στον εαυτό της να τρώει. Έχει διευρύνει τα συστατικά που βάζει στη διατροφή της. Ένα τυπικό γεύμα για την Ariana μπορεί να είναι μια καλά ισορροπημένη σαλάτα με λάχανο, αβοκάντο, κάσιους και teriyaki.

Προσέχει τι τρώει και τι πίνει το βράδυ



Ενώ η Grande μπορεί να απολαύσει ένα latte σόγιας κατά τη διάρκεια της ημέρας, μένει μακριά από τον καφέ τη νύχτα. Η κατανάλωση καφέ το απόγευμα ή αργότερα μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο, μειώνοντας τα επίπεδα ενέργειάς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και με ένα πρόγραμμα τόσο απασχολημένο όσο αυτό της Ariana, πρέπει να είναι στο παιχνίδι της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μίλτος Χαρόβας απο το X-Factor είναι το νέο crush μας και θέλουμε να τον δούμε στην TV

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε η «Madame» του Tiktok - Το viral video

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved