Ο Μίλτος Χαρόβας απο το X-Factor είναι το νέο crush μας και θέλουμε να τον δούμε στην TV

Ο Μίλτος Χαρόβας και η πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου στο live της Κυριακής (3/7)!

Ο Μίλτος Χαρόβας αποχώρησε από το «X-Factor» της Κυριακής(3/7) και αυτό ήταν κάτι που στενοχώρησε -εκτός από τους fans του - και τους κριτές. Τότε ο Αντρέας Γεωργίου του έκανε μια πρόταση που ίσως δεν περιμέναμε να ακούσουμε και σαν ιδέα; Μας άρεσε πολύ! Ποια ήταν αυτή; Να συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Ο Μίλτος Χαρόβας παρευρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (4/7) στο «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σ' αυτή την πρόταση συνεργασίας. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με την υποκριτική. Δεν μου μπήκε το μικρόβιο, αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα πάτημα για να μπορέσω να εξοικειωθώ με αυτόν τον χώρο που μοιραία μπορεί κάποια στιγμή να ασχοληθώ. Η συζήτηση ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο. Θα μιλήσω με τον Αντρέα όμως. Είναι μια καλή ιδέα απ' όλες τις μεριές».

Rafael Kas: Η αποκάλυψη για το πραγματικό όνομά του και τη δυσκολία στην προφορά

Ποιος είναι ο Μίλτος Χαρόβας

Ο Μίλτος Χαρόβας είναι μόλις 17 χρόνων και κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη φωνή του τους κριτές του «X-Factor». Το ταξίδι του μπορεί να τελείωσε την Κυριακή (3/7), αλλά έχει κλέψει τις καρδιές και τις εντυπώσεις όλων!

https://www.instagram.com/tv/CfkTSteKV99/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για το «Χ-Factor» και τους δικούς του ανθρώπους, ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Η οικογένεια, οι φίλοι μου και οι γνωστοί μου είναι πολύ υποστηρικτικοί και το χαίρομαι πολύ».



Ήταν στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, έκλεψε τις εντυπώσεις και η πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου; Μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα. Ο Μίλτος Χαρόβας από το X-Factor είναι το νέο crush μας και θέλουμε να τον δούμε στην Tv.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια Miley Cyrus; Ο Liam Hemsworth είναι ερωτευμένος με την Gabriella Brooks

Ο Άρης Κρητικός τρολάρει τον εαυτό του και δείχνει πώς βγάζει μόνος του φωτογραφίες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved