Πώς να χρησιμοποιήσεις τον νέο φακό του Snapchat «Dress up» για να δοκιμάζεις ρούχα online

Με τον νέο φακό του Snapchat θα δοκιμάζεις και θα αγοράζεις όποιο item θες σε χρόνο dt!

Θυμάσαι στο Clueless, όπου η Cher Horowitz επιλέγει το outfit της ημέρας με τη βοήθεια ενός υπολογιστή συνδεδεμένου στην ντουλάπα; Αυτό ακριβώς είναι πλέον πραγματικότητα, με τη νέα λειτουργία Dress Up του Snapchat. Η νέα καρτέλα στη σελίδα εξερεύνησης φακών Snapchat θα σου επιτρέψει να περιηγηθείς στις προσφορές διαφόρων επωνυμιών μόδας και ομορφιάς, να τις δοκιμάσεις από το κινητό σου (AR) και να κάνεις αγορές… απευθείας από την εφαρμογή.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκε στις 28 Απριλίου κατά την ετήσια κεντρική ομιλία του Snap, η νέα λειτουργία Dress Up, η οποία βασίζεται στις υπάρχουσες δυνατότητες αγορών AR της εφαρμογής. Οι φακοί με δυνατότητα αγοράς, έκαναν το ντεμπούτο τους το 2018 και από το 2020, οι Snapchatters μπορούν να χρησιμοποιούν φακούς AR από τις Gucci, Balenciaga, Ulta Beauty και άλλες εταιρείες, για να δοκιμάσουν γυαλιά ηλίου, ρούχα, μακιγιάζ και άλλα.

Πώς θα απενεργοποιήσεις τις προτάσεις των reels στο Instagram

Ο νέος φακός του Snapchat είναι WOW

Αυτές οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται ευρέως, με περισσότερα από 250 εκατομμύρια άτομα να ασχολούνται με φακούς AR, για αγορές περισσότερες από 5 δισεκατομμύρια φορές από τον Ιανουάριο του 2021. Ωστόσο, προηγουμένως, έπρεπε να έχεις πρόσβαση στους μεμονωμένους φακούς από τη καρτέλα φακών σου ή μεταβαίνοντας απευθείας στη σελίδα φακών της επωνυμίας.

Με τη λειτουργία Dress Up, μπορείς να κάνεις σάρωση σε οποιαδήποτε από τις επωνυμίες που προσφέρουν αγορές AR στο Snapchat σε μια κεντρική τοποθεσία ή να δεις ψηφιακές εμφανίσεις από δημιουργούς.

https://www.instagram.com/p/CV-LXcWLUTQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Dress Up δεν είναι η μόνη, νέα δυνατότητα αγορών που έρχεται στο Snapchat! Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εισήγαγε επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται Screenshop, η οποία σου επιτρέπει να ανεβάσεις στιγμιότυπα οθόνης (screen) με outfit που έχεις αγαπήσει (το casual style της Hailey Bieber κανείς;). Στη συνέχεια, ο αλγόριθμος του Snapchat θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στο δίκτυο για παρόμοια στυλ, αλλά θα σου δείξει και ποιες επιλογές είναι σε προσφορά. Ένας άλλος νέος φακός αγορών στο Snapchat αναβαθμίζει τον τρόπο με τον οποίο δοκιμάζεις ρούχα στο AR.

Πώς να χρησιμοποιήσεις το «Dress Up» στο Snapchat

Για να χρησιμοποιήσεις τη νέα δυνατότητα Dress Up του Snapchat, πρέπει πρώτα να ανοίξεις την κάμερά σου. Κάνοντας κλικ στους φακούς (το μικρό χαμογελαστό πρόσωπο στα δεξιά) θα εμφανιστούν διαφορετικές επιλογές φακών και θα ενημερώσεις το μενού στο κάτω μέρος της οθόνης. Κάνε κλικ στην «Εξερεύνηση» στην άκρη δεξιά και, στη συνέχεια, πάτησε «Ντύσιμο» στην επάνω αριστερή γωνία στην επόμενη σελίδα.

https://www.instagram.com/p/CV-ZKVSMA9g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκεί, θα δεις επιλογές φακών από διαφορετικές μάρκες. Μπορείς να δοκιμάσεις items, όπως αθλητικά παπούτσια ή ρούχα από όποιον δημιουργό θες. Εάν θέλεις να αγοράσεις την έκδοση IRL για κάτι που δοκιμάζεις, απλώς πάτησε στο όνομα του προϊόντος στο κάτω μέρος της οθόνης. Θα κατευθυνθείς στην σελίδα της επωνυμίας όπου μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά σου, όπως και με κάθε αγορά που πραγματοποιείς μέσω Internet!

Πώς να χρησιμοποιήσεις τους νέους φακούς αγορών Snap για να δοκιμάσεις ρούχα σε AR

Νέοι φακοί αγορών από ορισμένες επωνυμίες σύντομα θα σου επιτρέψουν να δοκιμάσεις την πλήρη εφαρμογή σε AR χωρίς να χρειάζεται…να αλλάξεις ρούχα. Όταν ανοίξεις τον φακό της επωνυμίας που έχεις διαλέξει, θα σου ζητηθεί από την εφαρμογή να τραβήξεις τρεις ολόσωμες φωτογραφίες σε διαφορετικές πόζες, φορώντας απλώς τα ρούχα σου.



Στη συνέχεια, η τεχνολογία του Snap θα επικαλύψει την εικόνα του προϊόντος στις φωτογραφίες που μόλις τράβηξες, κάνοντάς το να φαίνεται σαν να βρίσκεσαι στο δοκιμαστήριο και μόλις έχεις δοκιμάσει το νέο ρούχο. Είναι αρκετά weird! Αν φοράς μπλουζάκι και τζιν, αλλά θέλεις να δοκιμάσεις ένα φόρεμα που δεν έχει ώμους, το πρόγραμμα θα σβήσει τα μανίκια και το παντελόνι, αφήνοντας μια ρεαλιστική εικόνα για το πώς θα ήταν το φόρεμα πάνω σου.

Πότε θα μπορέσεις να δοκιμάσεις το «Dress Up» στο Snapchat



Η νέα λειτουργία αγορών θα κυκλοφορήσει σιγά σιγά σε όλους τους χρήστες Snapchat παγκοσμίως από τις 28 Απριλίου. Εάν δεν έχεις το «Dress Up» στο Snapchat, δοκίμασε να μεταβείς στο App Store ή στο Google Play Store για να δεις εάν έχεις κάποια διαθέσιμη ενημέρωση και εάν ναι, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 apps που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη ζωή σου και ν' ακολουθήσεις πιο οικολογικές συνήθειες

Denim παντελόνι ή shorts; 4 τάσεις στα jeans που θα (θέλεις να) φοράς συνέχεια το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved