Πώς θα απενεργοποιήσεις τις προτάσεις των reels στο Instagram

Μάθε πώς θα απενεργοποιήσεις τις προτάσεις των Reels σου στο Instagram εύκολα και γρήγορα!

Όταν χαζεύεις στο feed σου στο Instagram, βλέπεις τις εξόδους των φίλων σου, τι κάνουν οι συμμαθητές σου από το σχολείο και όλα τα νέα των celebrities που ακολουθείς, είτε σε σταθερά posts, είτε σε reels, δηλαδή σε βίντεο. Και σε αυτό θα σταθούμε σήμερα.

Ενώ παρακολουθείς το feed σου, λοιπόν, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι ο Instagram εμφανίζει και reels λογαριασμών που εσύ δεν ακολουθείς. Ωραία, μία, δύο, τρεις γίνεται αυτό, αλλά είναι φορές που νιώθεις ότι δεν σε ενδιαφέρει τίποτα από αυτά που σου προτείνονται στα reels. Τι κάνεις; Εξαφανίζεις... τις προτάσεις από τα reels του Instagram και βρίσκεις την ησυχία σου.

Το BeReal App είναι η πιο αυθεντική εφαρμογή που έχει υπάρξει ποτέ - Ακόμα να κάνεις download;

Πώς θα απενεργοποιήσεις τις προτάσεις reels από το Instagram σου

«Μα πώς να απενεργοποιήσω τις προτάσεις, reels στο Instagram;», σκέφτεσαι. Ε, λοιπόν, αν ακόμα έχεις αυτή την απορία θα σε βοηθήσω εγώ και θα σου πω τον τρόπο να απαλλαγείς επιτέλους από αυτές τις «άκυρες» δημοσιεύσεις που εμφανίζονται στο λογαριασμό σου, χωρίς πραγματικά να το θες! Πάμε να δούμε.

https://www.instagram.com/p/CEMM2dPBzjM

Μπορεί η εφαρμογή να μην το καθιστά προφανές, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να απενεργοποιήσεις τις προτάσεις reels στο Instagram και ώρα... να τον μάθεις.

instagram reels1

Λειτουργία σίγασης προτάσεων

Αν και η λειτουργία σίγασης προτάσεων δεν είναι μόνιμη-διαρκεί μόνο 30 ημέρες- θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα διάλειμμα από τον «βομβαρδισμό» των προτάσεων. Πώς θα την κάνεις; Εύκολο!

Στιγμιότυπο οθόνης

Κάνε scroll στο feed σου μέχρι να βρεις μια προτεινόμενη ανάρτηση που δεν προέρχεται από έναν λογαριασμό που ακολουθείς. Θα λέει «Επειδή σας αρέσει μια ανάρτηση από τον τάδε λογαριασμό» και κάτω από αυτό θα υπάρχει το προτεινόμενο βίντεο που το Instagram πιστεύει ότι θέλεις να δεις. Εσύ θα «πεις» στο Instagram ότι δεν θέλεις να το δεις πατώντας τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πατώντας «Δεν ενδιαφέρομαι».

Στη συνέχεια, πάτησε το εικονίδιο του ρολογιού για να αναβάλεις όλες τις προτεινόμενες αναρτήσεις στη ροή σου για 30 ημέρες. Εάν αλλάξεις γνώμη και αποφασίσεις ότι ίσως οι προτάσεις για ένα νέο μαγιό στην πραγματικότητα δεν σε ενοχλούν και δε σε πειράζει να βλέπεις πού και πού κάποια περιστασιακή πρόταση, μπορείς απλώς να πατήσεις «Αναίρεση».

reels

Διαχείριση των ενδιαφερόντων σου

Αν δεν σε πειράζει να βλέπεις reels και προτάσεις ή αν απλά δεν σε ενοχλούν και τόσο πολύ, μπορείς κάθε φορά που εμφανίζεται μπροστά σου μια πρόταση να πατάς τις τρεις τελείες πάνω από μια προτεινόμενη ανάρτηση που σου αρέσει, μετά να πατάς Διαχείριση Ενδιαφερόντων και στη συνέχεια «Ενδιαφέρομαι», για να τραβήξεις προς τα κάτω μια λίστα με τις δημοσιεύσεις, που πιστεύει το Instagram ότι σε ενδιαφέρουν.


Μπορείς να επεξεργαστείς αυτήν τη λίστα προσθέτοντας και αφαιρώντας θέματα για να αυξήσεις τις πιθανότητες να λάβεις μια πρόταση Reels που θέλεις να δεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο - Πώς θα καταφέρεις να κάνεις viral τα Instagram reels σου

Το Instagram είναι fun αλλά όχι μόνο! Πώς θα παραμείνεις ασφαλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved