Το BeReal App είναι η πιο αυθεντική εφαρμογή που έχει υπάρξει ποτέ - Ακόμα να κάνεις download;

Ξέχνα το editing και τις επαναλήψεις.

Με αμέτρητες εφαρμογές να φουλάρουν τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σου, είναι φυσιολογικό να διστάζεις να κατεβάσεις ακόμη μία. Ωστόσο, το BeReal είναι ένα νέο social media app που δε θέλεις να λείπει από τις επιλογές σου.


Η εφαρμογή βασίζεται στην εξάλειψη της εμμονής των social media με την τελειομανία και της δημοσίευσης περιεχομένου που δεν είναι αυθεντικό και ρεαλιστικό. Η μορφή είναι παρόμοια με εκείνη του Snapchat, αλλά δεν υπάρχει ούτε editing ούτε επαναλήψεις (εάν το κάνεις, η εφαρμογή θα προειδοποιήσει τους άλλους χρήστες, επισημαίνοντας ακριβώς πόσες επαναλήψεις χρειάστηκαν).

The million dollar question: Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να ανεβάσεις βίντεο στο TikTok

Πώς λειτουργεί το BeReal app και οι δυνατότητες που σου δίνει


To app σε προτρέπει σε τυχαίες ώρες της ημέρας να τραβήξεις μια γρήγορη φωτογραφία χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα την μπροστινή και την πίσω κάμερα, επιτρέποντας για δύο λεπτά στους φίλους σου να δουν τι κάνεις σε πραγματικό χρόνο. Αν δημοσιεύσεις εκτός των δύο λεπτών που σου έχουν διατεθεί, οι χρήστες θα ειδοποιηθούν ότι η ανάρτηση δεν είναι αληθινή αναπαράσταση της ζωής σου εκείνη τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CcVYZrWuFLK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό το app περιγράφεται ως «ένας νέος και μοναδικός τρόπος για να ανακαλύψεις ποιοι είναι πραγματικά οι φίλοι σου στην καθημερινή τους ζωή».

Το καλύτερο απ' όλα; Θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι η μόνη που δε δείχνεις αψεγάδιαστη και λαμπερή όλη την ώρα και ότι όλοι έχουμε και τις «κακές» στιγμές μας.



Άλλες δυνατότητες του BeReal περιλαμβάνουν τη δυνατότητα στους followers να αλληλεπιδρούν στη φωτογραφία της ημέρας, όχι μέσω ενός «like», αλλά με φωτοαντιδράσεις.

Επίαης, μπορείς να δεις ποιος έχει τραβήξει screenshot, αλλά και να δημιουργήσεις ένα αρχείο μνήμης με όλες τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει.

Η εφαρμογή BeReal είναι διαθέσιμη για λήψη σε Android και iPhone, δωρεάν. Θα συμμετάσχεις στο hype;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Facebook έφτιαξε... TikTok και ο λόγος αποκαλύφθηκε


Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο - Πώς θα καταφέρεις να κάνεις viral τα Instagram reels σου


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved