Μπορείς κι εσύ να φτιάξεις τα αγαπημένα vegan πιάτα της Billie Eilish

Από κρεμώδη mac & cheese μέχρι vegan τηγανητό κοτόπουλο, ακολουθούν μερικά από τα αγαπημένα γεύματα της τραγουδίστριας.

Μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της, «Happier Than Ever», το περασμένο καλοκαίρι, η Billie Eilish ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της για το 2022. Και ενώ τα επιτυχημένα τραγούδια της, οι ερμηνείες της και τα signature outfits της θα είναι στο επίκεντρο, η περιοδεία της βραβευμένης με βραβείο Grammy τραγουδίστριας θα είναι και οικολογική. Όπως δήλωσε η τραγουδίστρια θα χρησιμοποιήσει την περιοδεία της για τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.



Χάρη στη συνεργασία με την περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση REVERB, τα πάντα από τα shows της Billie έως τις μεταφορές και τις διαμονές σε ξενοδοχεία θα βοηθήσουν την τραγουδίστρια να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα της περιοδείας της.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός θα μειώσει επίσης το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της περιοδείας με το να διασφαλίσει ότι υπάρχουν vegan επιλογές για τους θαυμαστές. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης το 2019 διαπίστωσε ότι η αποφυγή κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα ενός ατόμου έως και 73%.

Τι ακριβώς τρώει λοιπόν η Eilish ενώ βρίσκεται σε περιοδεία;

1. Κρεμώδες mac & cheese

Ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στο Ντάλας το 2019, η τραγουδίστρια παράγγελνε φαγητό από το vegan εστιατόριο Soulgood. Η Eilish δοκίμασε πιάτα όπως τα street tacos και το αγαπημένο μας mac & cheese. «Vegan mac n cheese χωρίς γλουτένη λες και τα έφτιαξε η γιαγιά σου», έγραψε η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Cynthia Nevels, στο Instagram. Θες και εσύ να αναβαθμίσεις την κλασική mac and cheese συνταγή σου; Δοκίμασε αυτήν τη συνταγή.

tiktok_mac_and_cheese5.jpg

Ξέχνα τα ζυμαρικά με φέτα στον φούρνο! Το BBQ Mac & Cheese έχει γίνει trend στο TikTok

2. Vegan κοτόπουλο

Η Billie είναι μεγάλη fan του vegan chicken. Το 2019, έφαγε 10 πολύ καυτερά vegan hot wings κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Hot Ones. Θες να φτιάξεις και εσύ ένα πιάτο με vegan κοτόπουλο που σίγουρα θα δοκίμαζε η Billie; Δοκίμασε αυτήν τη συνταγή, η οποία περιλαμβάνει παναρισμένα τηγανητά μανιτάρια.



3. Σαλάτα με ψητά λαχανικά

Δοκίμασε να φτιάξεις την αγαπημένη σαλάτα της τραγουδίστριας, η οποία περιλαμβάνει kale, κινόα, ψητά λαχανικά, φασόλια garbanzo, ντοματίνια, πλάνταγο, καρότα αγγούρι, σπόρους κολοκύθας, vegan τυρί παρμεζάνα και πολύ αβοκάντο. Φτιάξε και ένα dressing βασιλικού και είσαι έτοιμη!

4. Smoothies με φρούτα

Η τραγουδίστρια λατρεύει τα φρούτα. «Θα μπορούσα να τα τρώω όλη τη μέρα», δήλωσε στο Harper’s Bazaar. Τα αγαπημένα της smoothies είναι φράουλα με μπανάνα ή avocado με papaya.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @billieeilish

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved