Η Hailey Bieber έφτιαξε την πιο εύκολη πίτσα - Η συνταγή που έγινε viral στο TikTok

Η «pizza toast» της Hailey Bieber έγινε viral στο TikTok και είναι super yummy! Εσύ ακόμη να τη δοκιμάσεις; 

Έχουμε δει κατά καιρούς τη Hailey Bieber να μοιράζεται μαζί μας μυστικά ομορφιάς, τη ρουτίνα που ακολουθεί για την περιποίηση του προσώπου της (το οποίο είναι τόσο αψεγάδιαστο και λαμπερό) αλλά και fun βίντεο με τον αγαπημένο της, Justin Bieber!

Η Hailey, πέρα από τον λογαριασμό της στο Instagram, είναι αρκετά ενεργή και στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, ο οποίος μετρά 7,4 εκατομμύρια ακολούθους. Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, το μοντέλο αποφάσισε να μοιραστεί κάτι διαφορετικό με τους fans της, κάτι που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη μόδα και την ομορφιά.

bella hadid3

Η Bella Hadid εμπνεύστηκε τη νέα τάση στο μακιγιάζ - Το jawline highlight έγινε viral στο TikTok

Φαίνεται να της αρέσει και η μαγειρική (τουλάχιστον αυτό δείχνει το τελευταίο post της στο TikTok)! Και το λέω αυτό, γιατί η Hailey μαγείρεψε την πιο εύκολη εκδοχή της αγαπημένης μας pizza, την οποία ονόμασε «pizza toast».

Βλέποντας το βίντεο, δε σου κρύβω ότι το ζήλεψα και ήθελα ASAP να το δοκιμάσω, και γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σου την εύκολη συνταγή για pizza toast by Hailey Bieber, σε περίπτωση που θες να τη δοκιμάσεις και εσύ! Τι λες; Πάμε να δούμε πώς την έφτιαξε;

https://www.instagram.com/p/CY4_S-CPTYc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υλικά

ψωμί με προζύμι

ντομάτες κομμένες σε φέτες

χυμός λεμονιού

βούτυρο

λάδι τρούφας

burrata

σάλτσα τομάτας

ελαιόλαδο

παρμεζάνα

ρίγανη

κόκκοι κόκκινου πιπεριού

αλάτι

πιπέρι



Εκτέλεση

Ξεκινάς, αλείφοντας με βούτυρο το ψωμί και ρίχνοντας λίγο λάδι τρούφας. Στη συνέχεια, ψήνεις το ψωμάκι μέχρι να πάρει μια χρυσαφένια απόχρωση. Προσθέτεις στο ψωμί τις ντομάτες με λίγο λεμονάκι, ελαιόλαδο και αλάτι και την μπουράτα και ψήνεις στους 190 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί. Ζεσταίνεις τη σάλτσα ντομάτας την οποία και περιχύνεις πάνω στην πίτσα.



Σερβίρεις με ρίγανη και παρμεζάνα και… καλή σου απόλαυση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Think pink! 10 nail art σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις του ροζ

Addicted to perfumes! 10 μεθυστικά αρώματα κατάλληλα για κάθε περίσταση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved