Πώς θα φτιάξεις 3 γευστικά σνακ με tortilla για κάθε ώρα της ημέρας

Mια tortilla και μερικά υλικά που έχεις στην κουζίνα σου αρκούν για να φτιάξεις υγιεινά, απολαυστικά σνακ για όλη την ημέρα.

Η tortilla ήρθε στη ζωή μας πριν μερικά χρόνια και η αλήθεια είναι πως πλέον είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ελλάδα. Θα τη βρεις στον φούρνο της γειτονιάς, στο καφέ, στο περίπτερο, σε ένα μαγαζί με fast food και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς.

Βασικό της πλεονέκτημα πως μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα αγαπημένα σου υλικά όπως τυρί, κοτόπουλο, σως, μανιτάρια, αυγό ή ό,τι άλλο θεωρείς πως ταιριάζει και θα σε κρατήσει χορτάτη για τις επόμενες ώρες.

Στο σούπερ μάρκερ θα βρεις συσκευασίες tortilla σε μεγάλο, μεσαίο και μικρό μέγεθος ώστε να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως με ένα μόνο πακέτο (το οποίο θα αγοράσεις σε πολύ προσιτή τιμή) μπορείς να φτιάξεις αρκετά γευστικά wraps για το γραφείο, το σχολείο ή μια μάζωξη με φίλους στο σπίτι.

3 γευστικά σνακ με tortilla για κάθε ώρα της ημέρας

1) Tortilla με μαρμελάδα και τυρί κρέμα

Υλικά: 1 tortilla, λίγη μαρμελάδα της αρεσκείας σου, τυρί κρέμα

Εκτέλεση: Σε ένα πιάτο τοποθέτησε την tortilla και με ένα μαχαίρι άλειψέ την με τυρί κρέμα. Τοποθέτησε μαρμελάδα της αρεσκείας σου (και κομμένα φρούτα αν θες) και τύλιξε την tortilla σε ρολό. Καλή απόλαυση!

Πες «αντίο» στο άγχος - 8 snacks που θα σε βοηθήσουν να αποδώσεις καλύτερα στις εξετάσεις

Στο video που ακολουθεί θα βρεις την πιο yummy παραλλαγή με μπανάνα και φυστικοβούτυρο.

2) Tortilla με τυρί, ζαμπόν και μανιτάρια

Υλικά: 1 tortilla, 2 φέτες ζαμπόν, 1-2 φέτες τυρί, μανιτάρια σε κονσέρβα

Εκτέλεση: Τοποθέτησε την tortilla σε ένα πιάτο και βάλε πάνω το ζαμπόν. Συνέχισε με το τυρί. Πρόσθεσε μανιτάρια και άλλα υλικά της αρεσκείας σου (ντοματίνια, μουστάρδα ή κέτσαπ). Τύλιξε σε ρολό και απόλαυσε!

https://www.instagram.com/reel/CwrlW4VLH3m/

3) Tortilla με ομελέτα, πιπεριά και τυρί

Υλικά: 1 tortilla, 2 φέτες τυρί, πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες, 2 αυγά, λίγο λάδι

Εκτέλεση: Σε ένα τηγάνι ρίξε ελάχιστο λάδι και τα αυγά ώστε να σχηματιστεί η ομελέτα. Ψήσε καλά και αφαίρεσε την ομελέτα, τοποθετώντας την σε ένα πιάτο. Σε ένα άλλο πιάτο βάλε την tortilla, το τυρί και τις πιπεριές. Πρόσθεσε την ομελέτα, τύλιξε την tortilla σε ρολό και απόλαυσε!

Eσύ ποια συνταγή θα έφτιαχνες πρώτη;;

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved