Φοιτητικό σπίτι: Τραπέζι με φίλες- Πώς θα κάνεις την ωραιότερη xmas διακόσμηση

Δεν χρειάζεται κόπο αλλά τρόπο για να βάλεις «εορταστικές πινελιές» στον χώρο σου.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι ολοένα και πιο κοντά αφού διανύουμε τον Δεκέμβριο και οι ημέρες κυλούν υπερβολικά γρήγορα. Ανεξάρτητα από το εάν μείνεις στην πόλη με φίλους ή επιστρέψεις στο πατρικό σου, θα παρευρεθείς σε αρκετά τραπέζια. Η εορταστική περίοδος στη χώρα μας φημίζεται άλλωστε για αυτό.

Τα τραπέζια με φίλους-συγγενείς επιστρέφουν

https://www.instagram.com/p/CWP0IuBs6oD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η οργάνωση και ο στολισμός ενός Χριστουγεννιάτικου (ή Πρωτοχρονιάτικου) τραπεζιού είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα μου hobby το διάστημα αυτό. Είναι πολύ ευχάριστο να περνάς ένα ολόκληρο απόγευμα σχεδιάζοντας τον συνδυασμό χρωμάτων που θα επιλέξεις για τη διακόσμηση, να βγεις για ψώνια στο σούπερ μάρκετ χωρίς άγχος και να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει.

Κακά τα ψέματα, χρειάζεται λίγη δεξιοτεχνία και έμπνευση για να κάνεις έναν υπέροχο στολισμό στο εορταστικό τραπέζι. Σήμερα ωστόσο θα μοιραστώ μαζί σου μερικές ιδέες που εύχομαι να σε βοηθήσουν.

Πώς θα κάνεις τον πιο festive στολισμό τραπεζιού

1) Επένδυσε σε εντυπωσιακά τραπεζομάντηλα και χαρτοπετσέτες

Στα καταστήματα θα βρεις υφάσματα με ωραία χρώματα, σχέδια και Χριστουγεννιάτικα prints. Εστίασε σε 2 αποχρώσεις για τον στολισμό όπως το κόκκινο με το πράσινο (ή κόκκινο-χρυσό) που δημιουργούν ένα άκρως εορταστικό αποτέλεσμα. Μην ξεχάσεις να αγοράσεις χαρτοπετσέτες σε εντυπωσιακό χρώμα.

2) Πες ναι στα κεριά

Θα δώσουν φως στο χώρο ενώ παράλληλα δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Μπορείς να επενδύσεις σε μεγάλα, αρωματικά κεριά που θα κάνουν το τραπέζι ακόμη πιο ιδιαίτερο.

3) Στόλισε το τραπέζι με διάφορα αντικείμενα

Κουκουνάρια, κηροπήγια, γιρλάντες και ό,τι άλλο σου αρέσει είναι ευπρόσδεκτα. Προσπάθησε να τα ταιριάξεις χρωματικά ή άφησε απλά τη φαντασία σου ελεύθερη.

poutigka2

Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα - Η συνταγή για το απόλυτο γλυκό των εορτών



Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Xmas countdown! Πώς θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα μελομακάρονα

Μπες σε xmas mood: 4 τρόποι να φτιάξεις την πιο yummy ζεστή σοκολάτα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved