The Queen' s Gambit: Η σειρά που γνώρισε τεράστια επιτυχία θα γίνει musical;

Τι ετοιμάζουν για τη Νο1 σειρά του Netflix;

Το «The Queen's Gambit» έγινε η αγαπημένη σειρά των χρηστών της πλατφόρμας του Netflix και μη ξεχνάς πως έκανε πολλούς φανατικούς θαυμαστές να λατρέψουν το σκάκι. Λοιπόν, η διάκριση δεν άργησε να έρθει και ναι... η σειρά πρόκειται να μπει στη μεγάλη σκηνή.

Μετά την επιτυχία της σειράς, το Level Forward-είναι γνωστό για παραγωγές όπως το Jagged Little Pill- απέκτησε τα θεατρικά δικαιώματα για το μυθιστόρημα του Walter Tevis κάτι που σίγουρα βάζει σε υποψίες τους fans.



«Είναι προνόμιο για το Level Forward να ηγηθεί της ευθύνης να φέρει το “The Queen's Gambit” στη σκηνή και να το κάνει ένα εξίσου επιτυχημένο musical», δήλωσε η Διευθύνων Σύμβουλος του Level Forward, Adrienne Becker, σύμφωνα με το Variety.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία είδηση σχετικά με το ποιος θα βρίσκεται πίσω από το έργο για να φέρει τη σειρά στη σκηνή αλλά και ποιο θα είναι το cast, ωστόσο, αν υπάρχει κάτι που γνωρίζουμε για τα musical, θα χρειαστεί χρόνος για να κάνει την πρεμιέρα.

Δε χωρά καμιά αμφιβολία πάντως πως αν η σειρά που «έσπασε» τα ταμεία ανέβει στο θέατρο με μια εκλεπτυσμένη μεταφορά, θα εντυπωσιάσει και κάθε δύσπιστο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε υπομονετικά μέχρι την επόμενη επίσημη ανακοίνωση.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved