Εσύ κατάλαβες πού έχεις ξαναδεί τον ηθοποιό που παίζει στο Queen's Gambit;

Είναι πολύ πιο γνωστός από αυτό που φανταζόσουν.

Η σειρά The Queen’s Gambit ξεχώρισε το 2020. Η Anya Taylor-Joy έγινε η ηθοποιός που επικοινώνησε στο κοινό την ιστορία της σκακίστριας Beth Harmon, μίας κοπέλας που πέρασε πολλές δυσκολίες μέχρι να καταφέρει να γίνει μία παγκοσμίου φήμης παίκτρια και να κάνει το όνομά της να σκορπάει τον τρόμο στους αντιπάλους της.

Προσωπικά, άργησα λίγο να δω τη σειρά. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά είχα ξεκινήσει τόσες παράλληλα που για κάποιον λόγο έμενε πάντα πίσω. Ώσπου την είδα και μετάνιωσα την καθυστέρηση στην οποία την υπέβαλα.

Στη σειρά, λοιπόν, πέρα από την εξαιρετικά αγχωτική και ενδιαφέρουσα ιστορία, παίζουν και πολύ καλοί ηθοποιοί. Βγάζοντας την πρωταγωνίστρια απέξω που επανειλημμένα έχει αποδείξει την αξία της και στη μεγάλη οθόνη -The Witch, Glass, The New Mutants-, υπάρχουν πολλές άλλες προσωπικότητες που την πλαισιώνουν.




Καθώς, όμως, ένας από τους ηθοποιούς του cast εμφανιζόταν και ξαναεμφανιζόταν στην οθόνη, νιώσαμε κάποια déjà vu. Ο Harry Beltik μάς φαινόταν πολύ γνώριμος, οπότε αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πού μπορεί να τον έχουμε δει. Και, πράγματι, είχαμε δίκιο.

Ο Harry Melling που υποδύεται τον χαρακτήρα είναι ένα πολύ, πολύ γνωστό μας πρόσωπο. Έχει παίξει σε ένα από τα μεγαλύτερα franchise ταινιών και μπορείς να δεις ποιον έκανε, στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved