13 Reasons Why: 10 πράγματα που δεν ήξερες για τη σειρά της Selena Gomez

Όλα όσα ήθελες να μάθεις για μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του Netflix.

Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη σεζόν του «13 Reasons Why», προκάλεσε διχασμένες κριτικές ως προς την καταλληλότητα του περιεχομένου της, κυρίως για το έφηβο κοινό. Το γεγονός ότι μιλάει τόσο ανοιχτά για το θέμα της βαριάς κατάθλιψης και των σεξουαλικών κακοποιήσεων ήταν αυτό που έκανε πολλούς ενήλικες και γονείς να το κρίνουν ακατάλληλο για τα παιδιά τους. Κατά την άποψή τους, η τόσο ανοιχτή παρουσίαση αυτών των θεμάτων δε λειτουργεί αποτρεπτικά, αλλά το ακριβώς αντίθετο.

Η απάντηση της παραγωγής και του Netflix σε αυτό, ήταν να προσθέσουν σύντομα κλιπ στην αρχή κάθε επεισοδίου που να προτρέπουν τους ανήλικους να παρακολουθούν τη σειρά μαζί με ενήλικες, όπως επίσης το να ενημερώσουν για τις γραμμές στήριξης στην περίπτωση που κάποιος νιώθει την ανάγκη για βοήθεια.




Η Selena Gomez είναι η βασική παραγωγός της σειράς με την Diana Son, τον Tom McCarthy, την Joe Gorman Wettels, την Steve Golin, τη Mandy Teefey, τον Michael Sugar και την Kristel Laiblin. Μαζί, παρουσίασαν την ιστορία της Hannah που κατέληξε να αφορά πολλά περισσότερα παιδιά του σχολείου, τα οποία, χάρη σ’ εκείνη, βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν για τα γεγονότα που τα τραυμάτισαν, ώστε να τιμωρηθεί ο υπαίτιος.

Τι άλλο δεν ήξερες για την επιτυχημένη σειρά της πλατφόρμας;

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τα 10 πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

Διάβασε επίσης: Πέντε «ατυχήματα» που μπορούν να συμβούν στο σχολείο και πώς θα τα αντιμετωπίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved