Πέντε «ατυχήματα» που μπορούν να συμβούν στο σχολείο και πώς θα τα αντιμετωπίσεις

5 «ατυχήματα» που μπορούν να συμβούν εντός σχολείου και τα πολύτιμα tips που θα σε βοηθήσουν να τα αντιμετωπίσει

Σχολείο. Όλοι σου λένε πως τα σχολικά τα χρόνια θα τα θυμάσαι για πάντα με μία γλυκιά νοσταλγία. Όποια και αν είναι η αλήθεια, το 2019 σε βρίσκει στις σχολικές αίθουσες, να προσπαθείς να βάλεις τα δυνατά σου για να πετύχεις τους στόχους σου.

Και μπορεί η σχολική ζωή να συνοδεύεται συνήθως από πολλά γέλια και χαρές, όμως υπάρχουν στιγμές που εύχεσαι να μπορούσες να βρεθείς απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού στο σπίτι σου. Για να μην φτάσεις σε αυτή τη θέση, καλό είναι να προετοιμαστείς καταλλήλως.

Ιδού, λοιπόν, πέντε «ατυχήματα» που μπορούν να συμβούν εντός σχολείου και τα πολύτιμα tips που θα σε βοηθήσουν να τα αντιμετωπίσεις και να φοράς στο εξής αυτοπεποίθηση EveryDay! Διότι με την EveryDay κάθε μέρα μπορεί να είναι #WhiteDay και θα στο αποδείξουμε!

#1 Σκίστηκε η φόρμα σου την ώρα της γυμναστικής

Κλασικό σχολικό «ατύχημα» που σε κάνει να θέλεις να εξαφανιστείς από το σχολείο ASAP. Δεν χρειάζεται πανικός σε αυτές τις περιπτώσεις. Φρόντισε απλώς να φανείς προνοητική και να έχεις πάντα στη σχολική σου τσάντα ένα extra κολάν ή μία φόρμα. Simple as that!

#2 Σου ήρθε περίοδος και φοράς λευκό παντελόνι

Έχει συμβεί σε όλες μας απλώς, κάποιες από εμάς φρόντισαν να είναι προετοιμασμένες. Δύο είναι τα βασικά σημεία που αξίζει να προσέξεις σε αυτή την περίπτωση. Το πρώτο είναι να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το EveryDay ημερολόγιο περιόδου, ώστε να γνωρίζεις πότε θα περιμένεις την επόμενη περίοδό σου. Το δεύτερο είναι να βρεις ποιος είναι ο τύπος σου και να φροντίσεις να έχεις πάντα στην τσάντα σου τις κατάλληλες για εσένα EveryDay σερβιέτες. Θα σε βοηθήσουν να νιώθεις άνετη και πλήρως προστατευμένη και φυσικά, να συνεχίσεις να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση -ναι, ακόμη και αν έχεις περίοδο και φοράς λευκό παντελόνι! Χρειάζεσαι τις sensitive, τις hyperdry, τις fresh, τις fresh sensitive ή τις double dry; Κάθε EveryDay επιλογή είναι μοναδική και το σίγουρο είναι πως αν έχεις στην τσάντα σου το κατάλληλο προϊόν για τον τύπο σου, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς ΟΥΤΕ για το αν θα φοράς λευκά στην περίοδό σου. EveryDay can be a #WhiteDay!

#3 Ο καθηγητής σε έπιασε αδιάβαστη

Από τη μία το αγόρι του άλλου τμήματος και από την άλλη το μάθημα της Ιστορίας που αυτό το πρωί δεν αντέχεται. Δεν είναι παράλογο που άθελά σου, κατέληξες να κάνεις… daydreaming από το θρανίο σου. Την ώρα όμως, που το μυαλό σου «ταξιδεύει», ακούς ξαφνικά το όνομά σου. Αμέσως κοκκινίζεις και χάνεις τα λόγια σου. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής.

#4 Η κοιλιά σου άρχισε να γουργουλίζει την ώρα της απόλυτης ησυχίας

Don’t worry! Μπορεί να αισθάνεσαι πως τα βλέμματα των συμμαθητών σου είναι στραμμένα πάνω σου, ωστόσο, το πιο πιθανό είναι πως κανείς δεν αντιλήφθηκε κάτι. Μην αρχίσεις, λοιπόν, να βήχεις ψεύτικα για να «καλύψεις» το γουργουρητό!

#5 Η σερβιέτα σου έπεσε από την τσάντα μπροστά σε όλη την τάξη

Αν δεν σου έχει συμβεί ήδη, το πιο πιθανό είναι πως δεν θα αποφύγεις αυτό το «ατύχημα». Για να το αντιμετωπίσεις, πρέπει απλώς να κατανοήσεις πως το να φροντίζεις για την υγιεινή σου δεν είναι ντροπή. Αντιθέτως, το γεγονός πως υπάρχουν EveryDay στην τσάντα σου σερβιέτες για εσένα ή τις φίλες σου, δείχνει ωριμότητα!

atixima2

Προετοιμάσου, λοιπόν, καταλλήλως και stay tuned διότι έρχονται και άλλα EveryDay teen άρθρα που θα κάνουν την κάθε σου μέρα μία #WhiteDay!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved