Είσαι addicted με το Bridgerton; 7 σειρές και ταινίες που θα σε κάνουν να κολλήσεις ακόμα πιο πολύ

Επειδή δεν μπορείς να συνεχίσεις να το βλέπεις ξανά και ξανά (ή μήπως μπορείς;)

 

Αν είσαι obsessed με το Bridgerton, όπως και εμείς, τότε πιθανότατα έχεις ήδη δει όλη τη 2η σεζόν. Σε περίπτωση που δεν έχεις τίποτα άλλο να παρακολουθήσεις, τότε συνέχισε παρακάτω για να βρεις 7 σειρές και ταινίες που θα γεμίσουν (έστω και λίγο) το κενό στην καρδιά σου. Κάποιες είναι γεμάτες με σκάνδαλα που σου άρεσε να βλέπεις στη σειρά του Netflix, ενώ σε άλλες παίζουν μερικά οικεία πρόσωπα που γνώρισες για πρώτη φορά στο Bridgerton.

Επομένως, μην κλείσεις ακόμα την τηλεόραση ή το laptop σου. Είμαστε σίγουρες πως θα ερωτευτείς τις επιλογές που θα βρεις παρακάτω.

bridgerton_girismata.jpg

Μπορείς κι εσύ να «βρεθείς» στο Bridgerton και σε αυτά τα 4 locations της σειράς

The Crown

Ενώ το The Crown διαδραματίζεται πάνω από 100 χρόνια μετά το Birdgerton, ίσως θελήσεις να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα σκηνικά. Θα εκπλαγείς με το πόσο μοιάζουν, ειδικά αν λάβεις υπόψη σου ότι μοιράστηκαν τις ίδιες τοποθεσίες γυρισμάτων για ορισμένες σκηνές.


Little Women

Μια ταινία που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1800 για τις γυναίκες που προσπαθούν να βρουν την αγάπη και την ελευθερία σε μια κοινωνία που προσπαθεί να τις περιορίσει. Σου θυμίζει κάτι; Αν είσαι μεγάλη θαυμάστρια της Eloise, τότε αυτή είναι η τέλεια ταινία για εσένα. Plus, ο Timothée Chalamet πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία.


Marie Antoinette

Ρίξε μια ματιά στη ζωή της Μαρίας Αντουανέτας καθώς αντιμετώπιζε πολλά σκάνδαλα, ενώ γινόταν η βασίλισσα της Γαλλίας.


The Great Gatsby

Αν ερωτεύτηκες τους υπέροχους χορούς του Bridgerton, ετοιμάσου να δεις τα πάρτι που διοργανώνονται στο The Great Gatsby.


Pride & Prejudice

Η Elizabeth Bennet γνωρίζει τον single, πλούσιο και με υπερήφανο χαρακτήρα MR. Darcy, ο οποίος διστάζει να ερωτευτεί μια γυναίκα χαμηλότερης τάξης. Από το διάσημο έργο της Jane Ostin.


The Great

H Elle Fanning πρωταγωνιστεί ως Catherine the Great (Μεγάλη Αικατερίνη), η μακροβιότερη γυναίκα ηγέτης της Ρωσίας. Με χιούμορ, ρομαντισμό και δράμα, η σειρά The Great αφηγείται την ιστορία από την καταγωγή της Αικατερίνης μέχρι την πορεία της προς την κατάκτηση του θρόνου από το σύζυγό της, Πέτρο (Nicholas Hoult).


Downton Abbey

Πριν το Bridgerton, πολλοί ήταν αυτοί που ερωτεύτηκαν το Downton Abbey. Η σειρά ακολουθεί την οικογένεια Crawley και την περιουσία τους στις αρχές του 20ού αιώνα. Η σειρά απέκτησε έξι σεζόν και μια ταινία που έγιναν επιτυχημένα παγκοσμίως και κέρδισαν πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Emmy για την Καλύτερη Μίνι Σειρά.


Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @prideandprejudiceig

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved