Αν αγάπησες το Euphoria θα κολλήσεις και με αυτές τις 4 σειρές - Δες τις ASAP

Γέμισε το κενό που έχεις στην καρδιά σου τώρα που τελείωσε η 2η σεζόν της αγαπημένης σου σειράς!

Η 2η σεζόν της σειράς που ενέπνευσε αμέτρητα memes και Y2K looks τελείωσε την περασμένη εβδομάδα. Αν και εσύ αναρωτιέσαι τι θα παρακολουθήσεις για να γεμίσεις το κενό στην καρδιά σου, έχω καλά νέα για σένα. Yπάρχουν πολλά διαθέσιμα shows όπως το Euphoria. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις ποια είναι 4 ακόμα teen dramas που πρέπει να στριμάρεις ASAP.

Skins

Αυτή είναι μια δραματική τηλεοπτική σειρά με επτά σεζόν για τη ζωή των Βρετανών εφήβων 16-18 ετών, που ζουν στο Μπρίστολ. Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε διαφορετικό πρόσωπο και γυρίζεται από τη δική του οπτική γωνία. Έπειτα από δύο σεζόν οι χαρακτήρες φεύγουν και έρχονται καινούριοι. «We are a mess, we are failures and we love it», φώναζαν οι πρωταγωνιστές.

euphoria_enalaktikes.jpg

Τι κι αν τέλειωσε το Euphoria; 8 σειρές και ταινίες για να βλέπεις τους αγαπημένους σου ηθοποιούς

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως το Euphoria είναι κάτι σαν το Skins του σήμερα.



Sex Education

Ο 16χρονος Otis είναι γιος μιας χωρισμένης θεραπεύτριας σεξουαλικής υγείας. Θα γνωρίσει τη συμμαθήτριά του, τη Maeve, και μαζί θα δημιουργήσουν μία κλινική, όπου ο Otis θα κάνει τον θεραπευτή των σεξουαλικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμμαθητές του, προσπαθώντας να κρύψει τον έρωτά του για τη Maeve.



Bel-Air

Η επίσημη περιγραφή της πλοκής γράφει το εξής: «Με φόντο τη σύγχρονη Αμερική, η δραματική σειρά ‘Bel-Air’ φαντάζεται το αγαπημένο sitcom ‘Ο πρίγκιπας του Bel-Air’ μέσα από μία νέα, δραματική ματιά στο περίπλοκο ταξίδι του Will από τους δρόμους της Δυτικής Φιλαδέλφειας στις μεγάλες επαύλεις του Bel-Air. Καθώς αυτοί οι δύο κόσμοι συγκρούονται, ο Will υπολογίζει τη δύναμη των δεύτερων ευκαιριών, καθώς περιηγείται στις συγκρούσεις, τα συναισθήματα και τις προκαταλήψεις ενός κόσμου πολύ διαφορετικού από αυτόν που μέχρι τώρα ήξερε».



Yellowjackets

H ιστορία διαδραματίζεται το 1996. Τα μέλη μιας επιτυχημένης σχολικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ταξιδεύουν για το εθνικό πρωτάθλημα και το αεροπλάνο πέφτει στη μέση του πουθενά, σε ένα δάσος στον Καναδά. Τα νεαρά κορίτσια θα κληθούν να παλέψουν για τη ζωή τους. Παράλληλα με το timeline των ‘90s, βλέπουμε επίσης και τη ζωή τους σήμερα, ως ενήλικες, 25 χρόνια μετά το τραγικό συμβάν.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sexeducation

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved