6 ανατριχιαστικά θρίλερ που δύσκολα θα αντέξεις να δεις αν τρομάζεις εύκολα

Αν είσαι horror lover, αυτή η λίστα φτιάχτηκε για εσένα.

Όσον αφορά τα θρίλερ υπό την έννοια των ταινιών τρόμου, είτε που θα σου αρέσουν πολύ είτε που δε θα τις μπορείς καθόλου. Για να έχεις μπει σε αυτό το κείμενο, λογικά ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, οπότε παίρνουμε αυτό ως δεδομένο και πηγαίνουμε παρακάτω.

Τα παλαιότερα χρόνια, το να κυκλοφορήσει ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ ήταν πιο εύκολο, αν μη τι άλλο πιο συχνό. Όσο περνούν τα χρόνια, όμως, οι παραγωγές γίνονται όλο και πιο εμπορικές και οι ταινίες όλο και λιγότερο τρομακτικές γιατί κάνουν όλες μονίμως το ίδιο πράγμα: Ξαφνικά τρομάγματα και πολύ έντονα ειδικά εφέ καταλήγοντας να μην έχουν καθόλου ατμόσφαιρα.

The Conjuring 3: Το θρίλερ που θα σου θυμίσει τον Εξορκιστή

Black And White Film GIF

Γι' αυτό κι εμείς κάναμε αυτήν τη λίστα.

The Conjuring (2013)

Από τις ταινίες των τελευταίων ετών, το Conjuring είναι από τις πιο ατμοσφαιρικές έχοντας και καλή ιστορία και βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα -που πάντα πουλάνε-. Ένα κομμάτι της πραγματικής ζωής του αληθινού ζευγαριού των δαιμονολόγων Warren.


The Ring (2002)

Μία βιντεοκασέτα που όποιος τη βλέπει δέχεται τηλεφώνημα και σε 7 μέρες τον βρίσκει το τέλος του και μία ταινία που το χειρότερό της είναι ότι τρέμεις να σηκώσεις το τηλέφωνο για τις επόμενες 2-3 μέρες αφότου τη δεις.


The Exorcist (1973)

Ναι, είναι παλιά ταινία. Ναι, μην περιμένεις γραφικά, γιατί δεν υπήρχαν. Να περιμένεις, όμως, μία ανατριχιαστική ιστορία εξορκισμού από κάθε άποψη και μία πρωταγωνίστρια που θα σου μείνει αξέχαστη.


Sinister (2012)

Ένα συγγραφέας πραγματικών εγκλημάτων μετακομίζει και στο νέο του σπίτι βρίσκει ένα κουτί με ταινίες, οι οποίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία που ερευνά μοιάζει με τη δουλειά ενός serial killer από τα 1960s.


Hereditary (2018)

Το Hereditary συνδυάζει την ατμοσφαιρικότητα των παλιών ταινιών με την εικόνα του σύγχρονου κινηματογράφου και πρόκειται να απολαύσεις κάθε στιγμή μίας κληρονομικής, κρυπτικής «κατάρας» που φαίνεται να πηγαίνει από γενιά σε γενιά.


Insidious (2010)

Έχεις ακούσει ποτέ για αστρική προβολή; Πρόκειται για τη διαδικασία με την οποία κάποιοι άνθρωποι βγαίνουν από το σώμα τους κατά τη διάρκεια του ύπνου τους αφήνοντάς το «κενό δοχείο» και ταξιδεύουν σε ένα άλλο πεδίο, στο οποίο δεν υπάρχουν μόνο καλές ψυχές. Θες κάτι άλλο για να το δεις;


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved