The Conjuring 3: Το θρίλερ που θα σου θυμίσει τον Εξορκιστή

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας και δε νιώθουμε πολύ καλά.

Για όλους εμάς τους horror fans, τα θρίλερ έχουν μία πιο ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Δεν μπορούν να το καταλάβουν πολλοί αυτό το συναίσθημα. Εμείς τρομάζουμε και μας αρέσει να τρομάζουμε. Μας δίνει ικανοποίηση και περνάμε καλά με αυτό. Προφανώς πάντα μιλώντας στα πλαίσια της πιο fictional πλευρά της υπόθεσης, αλλά, ναι, μας νιώθεις.

Όσον αφορά στα κορυφαία θρίλερ και στις ταινίες που έχουμε ξεχωρίσει ως τις καλύτερες του είδους, σίγουρα αυτές είναι πολλές και όποιον κι αν ρωτήσεις πολύ πιθανό να σου δώσει διαφορετική απάντηση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια classics στα οποία πάνω – κάτω όλοι συμφωνούμε.

Το franchise του Conjuring ανήκει με μεγάλη ευκολία σε αυτές τις περιπτώσεις. Πρόκειται για ταινίες που μας έχουν κάνει να ουρλιάξουμε, να μην μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ, να μην μπορούμε να κλείσουμε τα φώτα στο δωμάτια, και πολλά άλλα για τον καθένα. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι οι ιστορίες βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα και τους υπαρκτούς δαιμονολόγους Ed και Lorraine Warren.

Το τρίτο installment του ζευγαριού φτάνει σε μερικούς μήνες και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου 2021 στο HBO Max και στους κινηματογράφους, οπότε οι παραγωγοί αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα τρέιλερ που μας δίνει μία πολύ καλή γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ας πούμε ότι ενδεχομένως να προτείνεται να το δεις μέρα μεσημέρι. Αν είσαι σκληροπυρηνική, βάλε το βράδυ και καλή επιτυχία.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved