Πώς ο Justin Bieber έψησε την Diane Keaton να κάνει τη γιαγιά του (video)

Ο τραγουδιστής συναντιέται με τη γνωστή ηθοποιό, Diane Keaton, στο νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Ghost!

O Justin Bieber κυκλοφόρησε ένα music video για το fan-favorite τραγούδι του «Ghost», το τελευταίο single από το πολυπλατινένιο άλμπουμ του «Justice», σε σκηνοθεσία του Colin Tilley. Στο video clip συμμετέχει και η θρυλική ηθοποιός, Diane Keaton.

Justin Bieber: Ο λόγος που ζήτησε να μην προβληθούν ξανά φωτογραφίες του από το 2019

Τι γίνεται στο βίντεο

Η ταινία μικρού μήκους ξεκινά με τον θάνατο του παππού του 27χρονου τραγουδιστή. Η Keaton υποδύεται τη γιαγιά του Bieber, και ο εγγονός της προσπαθεί να βρει τρόπους να την κάνει να ξαναβρεί τη χαρά δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Το βίντεο ακολουθεί τον Bieber και την Keaton να χαλαρώνουν σε μια παραλία και να χορεύουν σε ένα μπαρ. Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο κλιπ, η 75χρονη βγαίνει ξανά σε ραντεβού (με τη βοήθεια του εγγονού της, φυσικά).



Πριν από την κυκλοφορία του βίντεο, η Keaton - η οποία έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι ο τραγουδιστής ήταν το κρυφό της crush – εξέφρασε τον ενθουσιασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συμμετοχή της στο project.

«Ονειρεύομαι;;;; Τι τιμή ήταν να δουλέψω με τον Justin Bieber και την απίστευτη ομάδα του!!!», έγραψε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CUtObuHpVJU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νέα συναυλιακή εμπειρία «Justin Bieber: Our World»

Το μουσικό βίντεο για το «Ghost» κυκλοφόρησε την ίδια μέρα με το Amazon Studios Prime Video ντοκιμαντέρ του τραγουδιστή με τίτλο «Justin Bieber: Our World».

Το ντοκιμαντέρ διάρκειας 90 λεπτών, το οποίο σκηνοθέτησε ο Michael D. Ratner, ακολουθεί τον Bieber στα παρασκήνια καθώς ετοιμάζεται για τη συναυλία του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2020 στην οροφή του ξενοδοχείου «Beverly Hilton».



Άκουσε το «Justice: The Complete Edition»

Επιπλέον, ο Justin Bieber κυκλοφορεί στις υπηρεσίες streaming το «Justice: The Complete Edition», που συμπεριλαμβάνει 3 ολοκαίνουρια τραγούδια, τα «Red Eye», «Angels Speak» και «Hailey», που θα προστεθούν στο άλμπουμ «Justice».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dianekeaton

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved