Justin Bieber: Ο λόγος που ζήτησε να μην προβληθούν ξανά φωτογραφίες του από το 2019

Ο Justin Bieber νιώθει ότι δέχεται «πόλεμο» από τα ΜΜΕ.

Ο Justin Bieber βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σχεδόν τη μισή του ζωή, αφού έχει έρθει στο προσκήνιο από όταν ήταν ακόμη έφηβος. Έκτοτε, έχει δεχτεί πολλά... «χτυπήματα» και αρνητικές κριτικές από τα ΜΜΕ αλλά και τους fans του, αφού κάθε του κίνηση έχει την τάση να... καταδιώκεται και να αναλύεται εξωνυχιστικά εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο Instagram το 2019, ο τραγουδιστής μίλησε με ειλικρίνεια για τις άσχημες συμπεριφορές που είχε κατά το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων του με τις καταχρήσεις ουσιών και κάθε «απαίσια απόφαση» που πήρε τότε. Μίλησε, επίσης, για το πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί το γεγονός ότι εν μια νυκτί, έπρεπε να μεταβεί από ένα παιδί μεγαλωμένο σε μια μικρή πόλη, σε διεθνή σούπερ σταρ - κάτι που όπως σχολίασε ο ίδιος, γύρισε ολόκληρο τον κόσμο του τούμπα.

https://www.instagram.com/p/CUF9PoYvnMg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Από ένα 13χρονο αγόρι προερχόμενο από μια μικρή πόλη, έγινα ξαφνικά κάποιος που λάτρευαν σε ολόκληρο τον κόσμο και έλεγαν πόσο με αγαπούν και πόσο σπουδαίος είμαι», έγραψε. «Τα ακούς αρκετά αυτά τα πράγματα ως νεαρό αγόρι και ουσιαστικά αρχίζεις να το πιστεύεις. Ο ορθολογισμός έρχεται όσο μεγαλώνεις».

Πέρα από το ότι οι Beliebers και οι δημοσιογράφοι καταδίωκαν κάθε του κίνηση, ο 27χρονος τραγουδιστής σχολιάστηκε τόσο για την εξωτερική του εμφάνιση όσο και για τις στιλιστικές του επιλογές. Είτε επρόκειτο για τα ρούχα που επέλεγε να φορέσει σε εκδηλώσεις, είτε για το πώς φαίνονταν τα μαλλιά ή το πρόσωπό του, όλοι είχαν πάντα κάτι να πουν για εκείνον.

Ο Justin Bieber αποκάλυψε τη μάχη του με τη νόσο Lyme το 2020

Σε μια - διαγραμμένη πλέον - ανάρτηση που έκανε στο Instagram τον Ιανουάριο του 2020, ο Justin Bieber αποκάλυψε στους fans του ότι πάλευε με τη νόσο Lyme, η οποία προκαλείται από μια μόλυνση που συνήθως μεταδίδεται από τσιμπούρια. «Ενώ πολλοί άνθρωποι συνέχιζαν να λένε ότι ο Justin Bieber μοιάζει σαν να έχει μπει σε ΜΕΘ, δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι διαγνώστηκα πρόσφατα με νόσο του Lyme. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μια σοβαρή περίπτωση χρόνιας μονοχρωμίας που επηρέασε το δέρμα μου, τη λειτουργία του εγκεφάλου, την ενέργεια και τη συνολική υγεία μου», έγραψε ο Bieber, προσθέτοντας ότι θα εξηγούσε περισσότερα στα ντοκιμαντέρ του στο YouTube, «Seasons».



Σύμφωνα με την TMZ, η ασθένεια Lyme του Bieber δεν εντοπίστηκε από τους γιατρούς για το μεγαλύτερο μέρος του 2019, αλλά φυσικά εκείνος φωτογραφιζόταν ασταμάτητα εκείνο το διάστημα χωρίς να γνωρίζει τίποτα για την αρρώστια του. Άλλωστε είναι ένας από τους πιο διάσημους τραγουδιστές στον κόσμο και είναι δύσκολο να κρυφτεί από τους παπαράτσι. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του 24 ώρες το 24ωρο, περιμένοντας να απαθανατίσουν οποιαδήποτε κίνησή του.

Ωστόσο, σε ένα Insta story που έκανε τον περασμένο Αύγουστο, ο Bieber παρακάλεσε τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν να χρησιμοποιούν φωτογραφίες του από εκείνη την περίοδο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είμαι σοκαρισμένος. Εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αυτές τις φωτογραφίες μου. Τα ΜΜΕ θέλουν να προβάλλουν κακές φωτογραφίες μου για να φαίνεται ότι δεν είμαι καλά».

Ο Justin Bieber ξέρει! Πώς βοηθά την Billie Eilish να διαχειριστεί το βάρος της δημοσιότητας

Ο λόγος που ο Justin Bieber θέλει να επιλέγει ο ίδιος τις φωτογραφίες που θα προβάλλονται στα ΜΜΕ

Στην εκτενή ανάρτησή του στο Instagram, ο Justin Bieber συνέχισε να ζητά από τα ΜΜΕ να σταματήσουν να χρησιμοποιούν μη κολακευτικές φωτογραφίες από τότε που περνούσε την πιο σκληρή περίοδο της ζωής του, ενώ υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές για να διαλέξουν οι δημοσιογράφοι.

https://www.instagram.com/p/CTTNAk7J05O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες που μπορούν να επιλέξουν τα ΜΜΕ, αλλά εξακολουθούν να δείχνουν αυτή για να με κάνουν να φαίνομαι άρρωστος. Δεν είναι σωστό αυτό», έγραψε, προσθέτοντας: «Ήταν μια εποχή που ήμουν πραγματικά άρρωστος. Πάλευα με τη νόσο του Lyme».

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στη συνέχεια ένα κολάζ από το απόγειο της μάχης του με τη νόσο του Lyme, γράφοντας ότι είναι προφανές ότι περνούσε μια «δύσκολη περίοδο» και συνεχώς απογοητευόταν από τις φωτογραφίες που πρόβαλλαν τα Μέσα. Ο Bieber ζήτησε, επίσης, από τους δημοσιογράφους, να διαγράψουν όλες τις φωτογραφίες του από τότε.

Cover photo: @justinbieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved