Ο Justin Bieber ξέρει! Πώς βοηθά την Billie Eilish να διαχειριστεί το βάρος της δημοσιότητας

Ο Justin Bieber ήταν η πρώτη αγάπη της Billie όταν εκείνη ήταν 12 χρόνων!

Ο Justin Bieber ξέρει! Πώς βοηθά την Billie Eilish να διαχειριστεί το βάρος της δημοσιότητας

Έχουν περάσει δυο χρόνια από τη μέρα που η Billie Eilish και ο Justin Bieber συναντήθηκαν για πρώτη φορά και ο ποπ σταρ συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της νεαρής τραγουδίστριας.

Σε μια εμφάνιση στο The Morning Mash την περασμένη Παρασκευή (30 Ιουλίου), η 19χρονη σταρ δήλωσε ότι ο Justin τη βοηθά να διαχειριστεί την εκτόξευση της φήμης της και όσα συμβαίνουν στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

Yass girls! Disney+ και Billie Eilish συνεργάζονται στο πιο ανατρεπτικό concert film της χρονιάς

Η δήλωση της Billie για τον Justin

«Είναι το πιο γλυκό μωρό. Τον αγαπώ», είπε η Billie όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με τον Bieber στο στούντιο. «Είναι καλός μου φίλος. Με βοήθησε τόσο πολύ στο να αντιμετωπίσω την εκτόξευση της φήμης μου», συνέχισε. «Με παίρνει τηλέφωνο μερικές φορές και θα πει πράγματα που απλά με κάνουν να νιώσω πως εισακούομαι και πως υπάρχει κάποιος άλλος εκεί έξω που περνάει τα ίδια με εμένα. Οπότε είναι πολύ ωραίο που τον έχω», εξήγησε.

 

Τι είχε πει ο Justin για την Billie στο παρελθόν

Ο Justin μίλησε για τη σχέση του με την Billie σε συνέντευξή του το 2020 και συγκινήθηκε όταν μίλησε για την επιθυμία του να την «προστατεύσει» από άτομα που θέλουν να την εκμεταλλευτούν στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας.

Η Billie ήταν μεγάλη θαυμάστρια του Justin πριν γίνουν φίλοι. Η μητέρα της, μάλιστα, η Maggie, αποκάλυψε πέρσι το καλοκαίρι πως παραλίγο να τη στείλουν σε ψυχολόγο λόγω της εμμονής της μαζί του! (Οι γονείς μου ήταν πολύ κοντά να κάνουν το ίδιο, εσάς κορίτσια;)

BTW έχεις ακούσει το remix του Bad Guy σωστά; Θυμήσου το παρακάτω...

 Ο Justin Bieber και η δημοσιότητα

Ο Justin Bieber είναι μαθημένος... από μικρός στη δημοσιότητα. Αφού ο manager ταλέντων, Scooter Braun, τον ανακάλυψε σε ηλικία 13 ετών από ένα YouTube βίντεο, η ζωή του άλλαξε ριζικά. Οι paparazzi τον κυνηγούσαν όπου κι αν βρισκόταν, οι δημοσιογράφοι του ζητούσαν καθημερινά δεκάδες συνεντεύξεις και εκείνος έβλεπε τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει πολλά μηδενικά. Ήταν δυνατόν να μην τα χάσει κι αυτός; Παιδί ήταν, άλλωστε!

Ο Justin ξέρει, λοιπόν! Κι επειδή ξέρει θέλει να βοηθήσει τη φίλη του Billie Eilish να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα. Να μην τρελαθεί με όλον αυτόν τον χαμό που γίνεται γύρω από το όνομά της. Τέτοιους φίλους δεν θέλουμε κι εμείς, βρε κορίτσια; 

Έλα μαζί μου στην gallery που έχω να σου πω κι άλλα...

Cover photo: @billieeilish