O Ηλίας Μπόγδανος έβγαλε νέο track και πρέπει να το ακούσεις ASAP

Όσο κι αν περίμενες, άξιζε η αναμονή.

Και ναι, ήρθε επιτέλους εκείνη η στιγμή που περίμενες, από το πρώτο κιόλας lockdown, μετά την επιτυχία «Δεν Είναι Αρκετό» και το αξεπέραστο «Δεν Το 'Χω Μακριά Σου»! Η νέα κυκλοφορία του Ηλία Μπόγδανου είναι γεγονός και, είναι ένα τραγούδι γεμάτο ρομαντισμό και αισθησιασμό. Μην αναρωτιέσαι αν θα σου αρέσει, ο Ηλίας μας έχει συνηθίσει σε μουσικές επιτυχίες οπότε καταλαβαίνεις ότι θα γίνει ASAP το αγαπημένο σου.

Το νέο κομμάτι των INCO έχει τίτλο «Κι Ας Μην Είσαι εδώ» και είναι αυτό ακριβώς που θέλεις να ακούσεις και μεταξύ μας, θα ευχόσουν να στο αφιερώνει. Πάντως, να ξέρεις, αυτό το τραγούδι δεν ήταν έκπληξη αφού ήδη ο Ηλίας είχε προετοιμάσει το έδαφος.

Διάβασε επίσης: Η Natasha Kay τραγουδάει unplugged για εσένα και κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της!

Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ενημέρωσε τους αγαπημένους του διαδικτυακούς φίλους πως τα αγόρια πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/CHnZsboAAwE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «Κι Ας Μην Είσαι εδώ» συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό music video και το μόνο που έχει να κάνεις είναι να το δεις και θα το ακούς στην επανάληψη! Στο music video θέλουμε να σε προειδοποιήσουμε ότι ο Ηλίας κάθετε στο κέντρο του πλάνου αγκαλιά με την κιθάρα του και τραγουδά στην αγαπημένη του που δεν είναι πια μαζί του. Ξαφνικά το σκηνικό γεμίζει με την παρουσία μιας γυναίκας που χορεύει αλλά και των υπόλοιπων μουσικών των INCO.

Δες το music video του «Κι Ας Μην Είσαι εδώ» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved