O Ηλίας Μπόγδανος διασκεύασε το «Πάνω απ' όλα» του Μύρωνα Στρατή κι οι fans ξετρελάθηκαν

Με ένα post στο Instagram ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε μαζί με τον Μύρωνα Στρατή μια αποκάλυψη για το τραγούδι που ακούγαμε στο repeat το 2009.

Είτε είσαι millenial είτε ανήκεις στην Gen - Z σίγουρα έχεις τραγουδήσει - και αφιερώσει - το κομμάτι του Μύρωνα Στρατή «Πάνω απ' όλα» που κυκλοφόρησε το 2009 και ήταν μέρος του album του με τίτλο «Τώρα είναι αλλιώς».

O Μύρωνας Στρατής τα τελευταία 6 χρόνια ασχολείται περισσότερο με τη μουσική παρά με το τραγούδι, ξανασυστήνοντας μουσικά τον εαυτό του στους fans του. Ως Dj πια μέσα από τα decks των δημοφιλέστερων venues της χώρας ξεσηκώνει το κοινό με τις μουσικές του επιλογές και EDM κομμάτια δικής του παραγωγής.

«Η ηλεκτρονική μουσική μπήκε σχετικά αργά στη ζωή μου. Το 2017 πήγα για πρώτη φορά σε ένα μεγάλο event ηλεκτρονικής μουσικής όπου πέρασα απίστευτα ωραία και κατάλαβα για πρώτη φορά τη Διονυσιακή της πλευρά. Έκτοτε ξεκίνησα να ασχολούμαι με την παραγωγή της αλλά και με τα DJ sets» είχε πει ο ίδιος στο Queen.gr.

Ο Mironas ανακάλυψε την καλλιτεχνική του αλήθεια μέσω της ηλεκτρονικής μουσικής

Ο Ηλίας Μπόγδανος, λοιπόν μάς θύμισε την μεγάλη αυτή επιτυχία με ένα post του στο Instagram. Μαζί με τον Μύρωνα Στρατή και την κιθάρα του τραγούδησαν το «Πάνω απ' όλα», με τους followers τους να ενθουσιάζονται βλέποντάς τους.

«Πέραν του ότι έγραψε αυτή την τραγουδάρα και πέραν του ότι μας έκανε την τεράστια τιμή να το διασκευάσουμε, είναι και το καλύτερο παιδί ever! Thanks for everything» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μπόγδανος αποκαλύπτοντας πως με την μπάντα του έκαναν επανεκτέλεση του τραγουδιού.

https://www.instagram.com/reel/C3QjIQFMqIK/

Τα σχόλια για το ντουέτο τους ήταν πολλά, ενώ ο Μύρωνας Στρατής έγραψε με χιούμορ πως εύχεται το 2034 να έχει μάθει ακριβώς τους στίχους, αφού του «ξέφυγαν» κάποιοι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved