Η Lila είναι το νέο icon της μουσικής και αυτά είναι 5 πράγματα που μπορεί να μην ξέρεις για εκείνη

Η Lila έχει βρει τον τρόπο να δίνει το παρών και να αποδεικνύει σε όλους μας ότι τα όνειρα δεν έχουν φραγμούς!

Μπορεί να αγαπήσαμε τη Lila με το μικρό της όνομα και τα γαλλικά της Deja Vu και Atoutaler, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τη γνωρίσαμε ως Λίλα Τριάντη και μαθητευόμενη της Μελίνας Ασλανίδου στο X Factor του 2019.

Και μπορεί να έχουν περάσει μόλις πέντε χρόνια, ωστόσο φαίνεται ότι από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στην επαγγελματική της ζωή, αφού η πορεία της στον χώρο της μουσικής είναι όλο και πιο ανοδική, ενώ τα κομμάτια της ακούγονται παντού. Από το αυτοκίνητο μέχρι τα clubs, η Lila έχει βρει τον τρόπο να δίνει το παρών και να αποδεικνύει σε όλους μας ότι τα όνειρα δεν έχουν φραγμούς και πως η επιθυμία ενός μικρού κοριτσιού που θέλει να γίνει δασκάλα και τραγουδίστρια ταυτόχρονα δεν είναι ακατόρθωτη.

lila-(2).jpg

Πηγή: @lilatrianti

Εργάστηκε ως δασκάλα στο δημόσιο για 4 χρόνια

Η Lila ήταν άριστη μαθήτρια στο σχολείο και απουσιολόγος. Μπορεί να ήθελε να είναι πάντα μέσα σε όλα και να έκανε κοπάνες, αλλά, ποτέ δεν σταμάτησε να αγαπά την εκπαίδευση και τη γνώση. Έτσι, όταν έφτασε η ώρα των πανελλαδικών εξετάσεων έθεσε τον μεγαλύτερο στόχο που είχε θέσει ποτέ στη ζωή της και τον πέτυχε!

Έγραψε έναν υψηλό βαθμό στις εξετάσεις και τελικά, πέρασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιλώντας για αυτό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show ανέφερε:

«Είχα βάλει στόχο να γράψω πολύ καλά στις πανελλήνιες. Όντως έγραψα καλά. Ήταν ο πρώτος μεγάλος στόχος που έβαλα στη ζωή μου και ήμουνα πολύ συγκεντρωμένη για να το πετύχω. Μου άρεσε πολύ που το πέτυχα, ήταν σαν να ξεκλείδωσα ένα level και όταν πέρασε χαλάρωσα, λέω “θα δω τι θα κάνω”, θα πάω εκεί και θα σκεφτώ».

Το όνειρο για μία καριέρα στη μουσική, όμως, την ακολουθούσε από τα πρώτα χρόνια ενηλικίωσης της. Όπως τόνισε η ίδια: «Με το που ήρθα γράφτηκα σε σχολή χορού, σπούδασα και μιούζικαλ, μπήκα σε μπάντες. Ξεκίνησα κατευθείαν με τα καλλιτεχνικά. Ε, και πήγαινα και λίγο στη σχολή, όποτε είχα χρόνο. Την τελείωσα τελικά τη σχολή. Ήταν μία εύκολη για εμένα σχολή στην οποία μου άρεσε πολύ το κομμάτι της ψυχολογίας».

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ενώ εργαζόταν ήδη ως τραγουδίστρια ενημερώθηκε ότι προσλήφθηκε στο δημόσιο ως δασκάλα. «Ένιωσα πολύ περίεργα, σαν να στεναχωρήθηκα. Ενώ όλοι χαίρονται, εγώ ένιωσα ότι προδίδω το όνειρό μου», είπε η ίδια.

Για βιοποριστικούς λόγους, τελικά, αποφάσισε να πάει και εργάστηκε για 4 χρόνια σε σχολεία στο Πέραμα και τον Πειραιά. «Το σχολείο για μένα ήταν μία παρένθεση σε ένα μεγάλο κεφάλαιο, που είναι το κεφάλαιο της μουσικής», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή The 2Night Show, επισημαίνοντας ακόμα ότι δε σταμάτησε ποτέ να τραγουδά και πως ακόμα και κατά τη διάρκεια που εργαζόταν ως δασκάλα συνέχισε να ασχολείται ενεργά με τη μουσική.

Αυτό που αγαπά περισσότερο ως τραγουδίστρια είναι όταν ακούει να παίζουν δυνατά τα κομμάτια της στα αυτοκίνητα

Τον Δεκέμβριο του 2023, η Lila έδωσε μία συνέντευξη στην Κατερίνα Ζαρίφη και την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», κατά τη διάρκεια της οποίας δήλωσε ότι είναι πολύ μεγάλη της χαρά να ακούει τα κομμάτια της να παίζουν στα αυτοκίνητα.

Δίνοντας ένα παράδειγμα που την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο την χαροποιεί αυτό, είπε:

«Βγήκα χθες στο μπαλκόνι να απλώσω ρούχα και πέρασε ένα αμάξι με το atoutaler και άλλο αμάξι με το Αλλού που βγάλαμε τώρα με τον Toquel και λέω “αποκλείεται, δηλαδή είμαι πέντε λεπτά στο μπαλκόνι, δεν το πιστεύω αυτό”. Η χαρά μου είναι αυτή».

Θέλει να γράφει εκείνη τη μουσική που τραγουδά

Η Lila έχει αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερα συνειδητοποιημένη για το θέλει από την καριέρα της. Αυτό δεν έγινε, όμως, τυχαία, αφού «ψάχτηκε» αρκετά με σκοπό να ανακαλύψει ποια είναι τα στοιχεία που επιθυμεί να κρατήσει στην καλλιτεχνική της πορεία.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή της Ζαρίφη: «Πήρα λίγο τον χρόνο μου, κλείστηκα λίγο στον εαυτό μου στην καραντίνα που ήταν και ευκαιρία, αφού κλειστήκαμε ούτως ή άλλως και άκουσα το μέσα μου. Και αυτό που ήθελα εν τέλει να κάνω ήταν να γράψω εγώ τη μουσική που θα τραγουδάω».

TOQUEL και LILA σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους με το viral hit τους «Allou»

https://www.instagram.com/p/C06-vODsVWT/

Το 2019 πήγε στο X Factor

Μέχρι τα 26 της, η Λίλα Τριάντη είχε ήδη συνεργαστεί με τον Χρήστο Δάντη, τη Ραλλία Χρηστίδου, τον Stan, την Τάμτα και τις Μέλισσες, δείχνοντας ότι είχε κάνει μία δυναμική αρχή στον χώρο της μουσικής. Διψώντας, όμως για την άνοδο και ορμώμενη από την ειλικρινή της αγάπη για το τραγούδι αποφάσισε να πάει στο X Factor το 2019.

Τελικά, η Lila πέρασε τότε στα live του show και αποχώρησε στο 5ο.

Θα πήγαινε στη Eurovision

Η Lila φαίνεται ότι έχει όλα όσα χρειάζεται ένας καλλιτέχνης για να εντυπωσιάσει το διεθνές κοινό. Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει και η ίδια αφού, όπως δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, έχει περάσει από το μυαλό της το ενδεχόμενο να πάει στη Eurovision και μάλιστα έχει σκεφτεί και με τι είδους κομμάτι θα ήθελε να διαγωνιστεί.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας και ηθοποιού σχετικά με το αν θα πήγαινε στη Eurovision η Lila απάντησε χαρακτηριστικά:

«Θα πήγαινα εννοείται, με το κατάλληλο τραγούδι. Αν δεν υπάρχει η βάση, αν το τραγούδι δεν είναι κάτι το οποίο με φαντάζομαι. Έχω σκεφτεί με τι περίπου θα πήγαινα».

Από εμάς πάντως είναι ναι!

Πηγή κεντρικής εικόνας: @lilatrianti

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved