Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι full in love με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Οι νέες #couplegoals φωτογραφίες

Στην νέα τους κοινή έξοδο η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και ο Ηλίας Μπόγδανος απέδειξαν για ακόμα μια φορά πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι, ενώ ο τραγουδιστής αποκάλυψε αν θα κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, με τη σχέση τους να μετράει περίπου 3 χρόνια. Oι δυο τους μάλιστα, «δοκιμάστηκαν» αρκετά, όταν ο τραγουδιστής έλειψε δύο φορές και για μεγάλο χρονικό διάστημα από κοντά της για να συμμετάσχει στο Survivor και το Survivor All Star, με τη σχέση τους ωστόσο να βγαίνει «νικήτρια».

alexandra_exarchopoulou_1691688498_3166435079990952429_296861180.jpg

Η νέα κοινή έξοδος και το ενδεχόμενο του γάμου

Το χαρούμενο ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της 6ης Νοεμβρίου στο λαμπερό launch party της H&M Home X Rabanne, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο ερωτευμένοι είναι, όπως φάνηκε και από τις νέες φωτογραφίες τους.

Ο Ηλίας Μπόγδανος απάντησε μάλιστα και στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην εκδήλωση, για το αν σκέφτονται τον γάμο με την Αλεξάνδρα, μιας και αυτή είναι μια απορία που έχουν και οι fans τους. Ειδικά μετά τη συμμετοχή του ίδιου στο Survivor All Star και τη δήλωσή του στον Ατζούν Ιλιτζαλί - τον Τούρκο παραγωγό του Survivor - ότι ο γάμος τους θα γίνει «και σύντομα κιόλας», όλοι περιμένουν από το καλοκαίρι το ευτυχές γεγονός.

Ο ίδιος πάντως δήλωσε τα εξής: «Η Αλεξάνδρα είναι ο άνθρωπος που θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου αλλά περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να γίνει. Έχω σκεφτεί να κάνω πρόταση γάμου στην Αλεξάνδρα, πιθανόν να μην το μάθετε. Θα έρθει τη στιγμή που πρέπει. Όλα στην ώρα τους».

Οι #couplegoals στιγμές τους

Πέρα από το αν θα παντρευτούν σύντομα ή όχι πάντως, ο Ηλίας Μπόγδανος και το νεαρό μοντέλο, όπως θα δεις, έχουν και τις πιο #couplegoals φωτογραφίες. Οι δυο τους απολαμβάνουν κάθε στιγμή που είναι μαζί, ενώ από τα αγαπημένα τους ενδιαφέροντα είναι το να κάνουν ταξίδια. Το καλοκαίρι βρέθηκαν να κάνουν camping στην Ανάφη, ενώ ταξίδεψαν και στην Κάσο, όπου συνάντησαν και τους γονείς του τραγουδιστή. Έχουν κάνει όμως, και αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό. Πάντα μαζί τους είναι και το τετράποδο μέλος της οικογένειας, η Σούσι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved