Ηλίας Μπόγδανος: Ο φιναλίστ του Survivor έβγαλε νέο τραγούδι και θα γίνει η εμμονή σου

Αν δεν το άκουσες ακόμη μάλλον ήρθε η ώρα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μας απασχόλησε ιδιαίτερα τη χρονιά αυτή, μέσα από τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης Survivor. Ο τραγουδιστής κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό του reality, με τη νίκη και το έπαθλο να πηγαίνει στον Σάκη Κατσούλη. Παρ’ όλα αυτά και ο Ηλίας είναι νικητής που κατόρθωσε κι έμεινε στον Άγιο Δομίνικο φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Εχθές, Παρασκευή (16/7/21) ο Ηλίας κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, και όχι δεν εννοούμε αυτό με τον Τριαντάφυλλο.

Το νέο του τραγούδι θα γίνει η νέα σου εμμονή

Αν είσαι φαν του Ηλία και των Inco τότε θα ξέρεις και το είδος της μουσικής που τραγουδούν. Το νέο του τραγούδι είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που έχεις συνηθίσει και σίγουρα θα σου αρέσει.

Ο νικητής της καρδιάς μας Ηλίας Μπόγδανος, λίγες μόνο μέρες μετά τον συγκλονιστικό τελικό του Survivor, στον οποίο για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με το ήθος και την ανεξάντλητα καλή του ενέργεια, επέστρεψε σε αυτό που του δίνει χαρά, τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι.

Αυτή τη φορά παίζει Ρώσικη Ρουλέτα με τον έρωτα, σε ένα παιχνίδι πολύ πιο επικίνδυνο από οποιοδήποτε αγώνισμα έτρεξε τους τελευταίους μήνες. Μαζί του σε αυτόν τον αγώνα επιβίωσης οι Dj Kas και OGE που συνυπογράφουν τη μουσική και τους στίχους του single «Ρώσικη Ρουλέτα», ενός σύγχρονου καλοκαιρινού pop ύμνου με αισθησιακά χορευτικό ρυθμό, που θα γίνει το must soundtrack του φετινού καλοκαιριού και κάθε ελληνικής παραλίας.



Η ανακοίνωση από το νοσοκομείο και η πορεία της υγείας του

Και όσο εμείς μαθαίναμε και ακούγαμε παράλληλα το νέο του τραγούδι, ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται στο νοσοκομείο με οξυγόνο. Πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως βγήκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ με νέο story ανακοίνωσε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Με νέο update από το δωμάτιο του νοσοκομείου και εμφανώς ταλαιπωρημένος ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τραγουδιού του κι έδειχνε αρκετά στεναχωρημένος που έπρεπε να κάνει την ανακοίνωση αυτή από το νοσοκομείο.



Εμείς του ευχόμαστε περαστικά και μέχρι να τον δούμε κάπου live θα ακούμε στο repeat τη «Ρώσικη Ρουλέτα».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved