Ηλίας Μπόγδανος και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι soulmates και το πιο «happy traveller» ζευγάρι

Τα ταξίδια είναι η αγαπημένη συνήθεια του Ηλία Μπόγδανου και της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου κι αυτό είναι από τα #couplegoals που ο καθένας θα ήθελε.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι από τα ζευγάρια εκείνα που χαίρεσαι να βλέπεις στο feed σου στο Instagram. Σε κάθε στιγμιότυπο που δημοσιεύουν φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ερωτευμένοι είναι, ενώ όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής η σχέση τους έχει περάσει από χίλια κύματα (και 2 κύκλους Survivor) που αν δεν ήταν πραγματικά δυνατή δεν θα είχε κρατήσει μέχρι τώρα.

iliasbogdanos_1709319070_3314331039176920110_1542850364.jpg

Γι' αυτό και άλλωστε, ο ίδιος ανέφερε - όπως είχε κάνει και κατά τη διάρκεια του Survivor All Star το 2023 - πως είναι στα πλάνα του να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

«Βλέπω (την Αλεξάνδρα) με νυφικό και κάνω πλάνα αλλά αργούμε ακόμα!» είπε χαμογελώντας ο Ηλίας Μπόγδανος.

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν ο τραγουδιστής είπε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα πως έγινε όταν η ίδια ήταν στην Γ' Λυκείου. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως οι δυο τους είναι μεν πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι αλλά δεν παύουν να είναι και ένα κανονικό ζευγάρι, οπότε οι μικροδιαφωνίες είναι το «αλατοπίπερο» στη σχέση τους.

«Με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου γνωριστήκαμε όταν εκείνη πήγαινε στο σχολείο στην 3η λυκείου. Της είχα πάει έναν συγκεκριμένο καφέ που μου είχε πει ότι της αρέσει. Μετά ήρθε σε ένα μαγαζί που δούλευα, βγήκαμε μία -δύο και συνέχισε. Φυσικά τσακωνόμαστε με την Αλεξάνδρα. Αν πει κάποιος ότι δεν τσακώνεται ποτέ με τον σύντροφό του, κάτι δεν πάει σωστά. Όταν τσακωνόμαστε εκείνη θέλει να το συζητάμε και να το αναλύουμε μέχρι και στο τελευταίο κόμμα» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η ευχή για τα γενέθλιά της

Την 1η Μαρτίου η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είχε τα γενέθλιά της και ο Ηλίας Μπόγδανος της ευχήθηκε με ένα post στο Instagram, γράφοντας «Τόσο ευλογημένος που σε έχω! Χαρούμενα γενέθλια soulmate (αδελφή ψυχή) μου».

https://www.instagram.com/p/C3-3oZes4kx/

Τα ταξίδια είναι η αγαπημένη τους συνήθεια

Οι δυο τους μέχρι πάντως να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους συνεχίζουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, να ταξιδεύουν δηλαδή στον κόσμο και να δημιουργούν νέες αναμνήσεις, έχοντας μαζί και τους τετράποδους φίλους τους.

Είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα, το ζευγάρι, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί είναι ο ορισμός του #couplegoals κι εμείς μόνο like μπορούμε να κάνουμε σε τέτοια love stories.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved