Justin Bieber: Πρώτη φορά τον είδαμε να λυγίζει έτσι στο stage

Αυτά κάνει και μας παίρνει το μυαλό.

Μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του Justin Bieber μας συγκίνησε πραγματικά. Μετά από καιρό εμφανίστηκε ξανά στο stage και κατάφερε να μας αφήσει άφωνες με την ερμηνεία του για ακόμη μια φορά. Συγκεκριμένα ο αστέρας της pop βρέθηκε στο πλατό του «Saturday Night Live» και παρουσίασε δύο νέα του κομμάτια. Δεν ήταν αυτό όμως που μας συγκίνησε.

Αυτή είναι η δεύτερη εμφάνιση του σε αυτό το πλατό, μιας και τον είδαμε ξανά στην εκπομπή του NBC τον Φεβρουάριο. Tραγούδησε το πλέον αγαπημένο σου «Holy» ένα τραγούδι γραμμένο για την απέραντη αγάπη αλλά και πίστη που έχει στη σύζυγό του Hailey και με τη μαγική του φωνή μας ταξίδεψε σε ένα άκρως απλό αλλά συναισθηματικό τοπίο.

Τραγούδησε επίσης το «Lonely» ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 16 του Οκτωβρίου και πρέπει να σου πούμε ότι η ερμηνεία του ήταν εξίσου δυνατή όσο και η πρώτη, εκείνη του «Holy».



Και ήρθε η ώρα να σου μιλήσουμε πια για το σημείο που ο Justin λύγισε στη σκηνή και κάτι έπαθε, αλλά μη νομίζεις ότι εμείς δε συγκινηθήκαμε. Μετά την ερμηνεία του «Holy» o καλλιτέχνης έσκυψε και παρέμεινε για ελάχιστα λεπτά σκυμμένος και σκεπτικός. Ίσως κύλησαν και κάτι δάκρυα, εμάς πάντως μας ξέφυγαν μερικά. Αμέσως έσπευσε ο ράπερ Chance να τον βοηθήσει και να τον επαναφέρει.

Δες το video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved