Επέτειος γάμου Justin & Hailey Bieber: Οι υπέροχες αναρτήσεις στο Instagram

Το ζευγάρι είναι καλά και πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Ο Justin και η Hailey Bieber είναι ένα ζευγάρι που κατάφερε να πάει κόντρα στα προγνωστικά. Εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο τραγουδιστής θα κατέληγε με τη χρόνια αγαπημένη του, Selena Gomez, ξαφνικά εμφανίστηκε το μοντέλο και τα άλλαξε όλα. Τα παιδιά όχι μόνο είναι μαζί και πιο αγαπημένα από ποτέ, αλλά παντρεύτηκαν και ζουν αγαπημένα έκτοτε, μοιράζοντας με το κοινό τους φωτογραφίες και βίντεο από την κοινή τους ζωή.

Φυσικά και σε μία μέρα όπως η σημερινή που γιορτάζουν την επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου, δε γινόταν να μην κάνουν τις αντίστοιχες αναρτήσεις και να δείξουν πόσα σημαίνουν ο ένας για τον άλλον. Ο Justin ήταν ομολογουμένως πολύ πιο εκδηλωτικός στο δικό του post, με το οποίο έδειξε ότι η σύζυγός του είναι το No1 στη ζωή του.

«Hailey Bieber. Είμαι τόσο τυχερός που είμαι ο σύζυγός σου! Με διδάσκεις τόσα πολλά κάθε μέρα και με κάνεις τόσο καλύτερο άνθρωπο! Είμαι αφοσιωμένος για το υπόλοιπο της ζωής μας να σε ωθώ να είσαι η γυναίκα που σε κάλεσε ο Θεός να είσαι! Η καρδιά μου θέλει να σε βοηθάει να πετυχαίνεις τα πιο τρελά σου όνειρα! Υπόσχομαι να σε βάζω πάντα πρώτη, να ηγούμαι με υπομονή και καλοσύνη! Ευτυχισμένη μας επέτειο, όμορφο και γλυκό μου κορίτσι»

Η Hailey, από την άλλη, ήταν λίγο πιο λακωνική, λέγοντας:

«Έναν χρόνο πριν, είχαμε τον καλύτερο γάμο. Μακάρι να μπορούσα να ζω αυτήν τη μέρα ξανά και ξανά»

Χρόνια τους πολλά, λοιπόν!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved