OMG! Η Avril Lavigne θα μετατρέψει σε ταινία ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια της

Το «Sk8er boi», που κλείνει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του, θα βγει στη μεγάλη οθόνη!

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Sk8er Boi», η Avril Lavigne αποκάλυψε πως πρόκειται να μετατρέψει σε ταινία την επιτυχία της από το 2002.

Η 37χρονη τραγουδίστρια είπε στο podcast «She Is the Voice» ότι σχεδιάζει να γιορτάσει την επερχόμενη 20ή επέτειο του single της με μια ταινία.



«Καθώς το Sk8er Boi κλείνει την 20η επέτειό του, πολλοί άνθρωποι μου ζήτησαν να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι σε διάφορα show. Το τραγούδι βασίζεται στις δικές μου εμπειρίες από το γυμνάσιο. Ξέρεις πως ήταν στο γυμνάσιο, όλοι έχουν διαφορετικές ομάδες και κλίκες και υπάρχουν οι skaters, οι κλασικοί μαθητές και οι αθλητές. Στην πραγματικότητα, πρόκειται να μετατρέψω αυτό το τραγούδι σε ταινία και να το πάω στο επόμενο επίπεδο!» δήλωσε η Lavigne.

tragoudi_selena_gomez.jpg

Fun Fact: Το αγαπημένο τραγούδι της Selena Gomez προοριζόταν για… άλλον καλλιτέχνη

Υπόθεση του «Sk8er Boi»

Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια της pop-punk ήταν μόλις 15 ετών όταν υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τον LA Reid. Το Sk8er Boi ήταν το δεύτερο single της Lavigne (το έγραψε όταν ήταν 17 ετών) που μιλάει «για ένα αγόρι skater ερωτευμένο με μία κλασική μαθήτρια και αυτή είναι πολύ cool γι’ αυτόν» περιέγραψε η τραγουδίστρια. Τον απέρριψε, επειδή ένιωθε πολλή πίεση από τους κολλητούς της, καθώς εκείνος έκανε skateboard με φαρδιά ρούχα. «Αλλά μετά από πέντε χρόνια ταΐζει το μωρό της και είναι ολομόναχη και εύχεται να είχε ακολουθήσει την καρδιά της και να μην προσπαθούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της κοινωνίας». «Είναι κάτι σαν μια χαμένη ευκαιρία στην αγάπη», εξήγησε.



Το «Sk8er Boi» προτάθηκε για βραβείο Grammy το 2003 για το Καλύτερο Γυναικείο Ροκ Τραγούδι και βγήκε Νο. 5 στη λίστα με τα καλύτερα pop-punk ρεφρέν του 21ου αιώνα που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Spin. Μαζί με την ταινία, η Lavigne πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ τον επόμενο χρόνο και να κάνει περιοδεία!

https://www.instagram.com/tv/CWv1FS7PpPO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άκουσε το νέο της τραγούδι, «Bite Me» παρακάτω:



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @avrillavigne

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Amanda Tenfjord: Ποια είναι η 24χρονη που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Let the music play! Όλα τα τραγούδια που θες να ακούς όσο στολίζεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved